benegre.cat
Notícies

El Fantasma de l'Òpera es passa al pop

Nou cop a la música clàssica. Després de l’ERO del Liceu i el tupè de Ramon Gener a Òpera en Texans, ara la batzegada arriba des d’un dels seus més cèlebres personatges de ficció, el Fantasma de l’Òpera. “Després de rumiar-ho molt, he decidit” deia el Fantasma en una roda de premsa “posar punt i final a la meva carrera com a Fantasma de l’Òpera per intentar posar un peu en el món del pop”. Ha estat una roda de premsa emocionant on l’ídol musical ha desgranat les raons que l’han dut a abandonar el seu conegut rol per adoptar-ne un de nou. Conegut pels musicals, aquest personatge dedicat a espantar el públic de l’Òpera de París assegura ara que “el públic ja no és a les òperes. Vull anar a espantar gent al Primavera Sound, amb aquell bé de Déu de cuixam que els shorts ens ofereixen. Vull respirar joventut, ensumar feromones. Estic tip d’espantar velles que van a veure Parsifal. Durant el mes de setembre se me n’han mort dues”.

Aquest deforme geni musical fara el salt al pop de la mà de la discogràfica Vale Music: “seré un cantant melòdic, d’aquests que tant agraden a les noies. Un Justin Bieber, un Auryn, alguna cosa així de cantar poc i bellugar-se molt. Vull que les noies en marxar dels meus concerts hagin de trucar a Murprotect pels problemes d’humitats. És en Picó qui us ho diu”. La noticia ha sobtat també a Alex Ubago, que precisament ara estava preparant el seu retorn a la música i en veure la nova comptència no s’hi ha vist amb forces. El Fantasma del Pop, que és com vol que l’anomenin a partir d’ara l’artista abans conegut com Fantasma de l’Òpera, es mostra entusiasmat: “ja hem programat una gira per Mèxic. Anirem a Sinaloa que és molt maco, a Yucatán, a Guacamole… a tot arreu crec”. Tot i l’èxit en solitaria, el Fantasma del Pop no descarta formar un grup amb algú més: “se m’ha ofert l’Amaia Montero, que es veu que està desesperada buscant un grup. No ho sé… em decidiré quan sigui capaç de decidir si està grassa o no. No ho tinc clar. És per culpa d’aquesta cara tan rodona que té?”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies