benegre.cat
Notícies

El Papa progre substitueix el Papamòbil per una bici elèctrica i es guanya l'odi de les petrolíferes

El Papa Francesc continua la seva creuada per modernitzar l’Església com qui passa del Windows 95 al Windows 7 amb tots els Service Packs inclosos. “No penso parar”, afirmava el Papa “fins que l’Església torni a molar, sigui tendència, trending topic, lo más”. Per això, properament es veuran nous canvis, com per exemple que els capellans es mouran pel Vaticà amb Longboard, o que estrenaran una nova línia de túniques dissenyada per David Delfín. A més, a nivell personal, el Papa ha decidit implementar tots els manaments de la vida progre “estic pensant deixar-me barba de hipster, però no ho tinc gaire clar”, explicava. El que sí està clar és que el Papamòbil que van fer servir Joan Pau II i Benet XVI ja no es tornarà a fer servir: “he decidit seguir la vida de l’ecologisme i faré servir una Papabici. Una bici elèctrica amb la que em mouré pel Vaticà lliure com una fletxa”. El Papa busca estar en connexió amb “la mare Terra”.

D’aquesta manera el Papa s’ha guanyat l’enemistat de les grans companyies petrolíferes que han advertit que “si nosaltres retirem tota la benzina del mercat, molts no aniran a missa perquè els farà mandra no poder-hi anar amb cotxe. Qui és el Papa ara, eh?”. Però Francesc I no s’ha mostrat gens preocupat perquè està convençut “que qui vulgui anar a missa ho farà igual, i si no tranquils, que farem misses per Skype i llestos“.

El Papa progre ha causat rebombori entre els canals cavernaris més religiosos. Després de posar en qüestió la virulència amb què es tracta l’homosexualitat i els avortaments, recentment ha assegurat que la Cúria “és la lepra del papat”. Ningú entén que el cap de l’Església ara sigui tan moderniqui i diversos monsenyors han estat vistos pel Vaticà repetint “ens l’han colat, ens l’han colat”. Però Francesc I segueix amb l’estil moderniqui: aquesta setmana ja ha comprat entrades pel Primavera Sound, s’ha obert un perfil a Instagram i s’ha comprat unes ulleres sense vidres.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies