benegre.cat
Notícies

Òscar Dalmau, perdut pel Berguedà després d'ingerir un al·lucinogen durant la gravació de "Caçadors de bolets"

Efectius dels Mossos d’Esquadra i Bombers han engegat un dispositiu per localitzar el presentador català Òscar Dalmau, després que aquest ingerís un fong “amb poderosos efectes psicotròpics” durant el rodatge d’un nou episodi de Caçadors de bolets (TV3) en un bosc del Berguedà. Els sindicats de TV3 han denunciat que “la pressió de TV3 per seguir fent el programa quan fa temps que es van acabar els bolets” hauria empès l’equip a “provar coses noves”. Tot i això, els companys de Dalmau reconeixen que “és un fet habitual en el món de la faràndula” i acusen el personal tècnic de subministrar-li el bolet perquè “sempre hi ha un paio de so que porta jaco“.

El també presentador de La Competència (RAC1) i El Gran Dictat (TV3) hauria menjat bolets de la varietat Psycolibe Tampanensis, coneguts com mexican, sobre el que els experts avisen que “és un viatge de fantasia i color, però cada persona va a un lloc diferent”. Amics i familiars de Dalmau han indicat als investigadors que creuen que ha viatjat “als anys 30” perquè “anava vestit per l’ocasió”.

La seva parella sentimental i co-director del programa radiofònic líder de la franja, Òscar Andreu, que ha afirmat “no tenir cap pressa” per fer el salt a la televisió, ha volgut deixar clar que l’equip està tranquil però que “no podem seguir fent el millor programa d’humor a la ràdio de tots els temps i de tot l’univers sense ell. D’altra banda, seria una pena no poder-lo aprofitar com a guionista en l’estat en el que està”.

Els Mossos s’han mostrat esperançats de trobar Dalmau “en perfectes condicions” però han reconegut que els preocupa la zona i “la classe de criatures que campa pels camins, boletaires, pagesos, ciclistes de muntanya. Tota la Catalunya central sap què hi passa als boscos del Berguedà, encara que ningú en parli”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies