benegre.cat
Notícies

Experts en simis i aguilots del Zoo de Barcelona controlaran els ultres de la manifestació feixista a Montjuïc

El departament d’Interior de la Generalitat finalment ha acordat que siguin els treballadors del Zoo de Barcelona els qui controlin els ultres espanyolistes que assisteixin a la ja tradicional manifestació feixista al castell de Montjuïc. La conselleria ha valorat que el personal del zoològic està més habituat que no pas els Mossos d’Esquadra a tractar amb simis i aguilots. “És un tema de sentit comú. Ells poden interpretar millor que ningú els moviments, les consignes i els instints agressius de tota aquesta fauna. Si els feixistes tinguessin la capacitat de pensar, segur que també podrien desxifrar què els hi passa pel cap”, han argumentat des de la conselleria.

Però aquesta no és l’única decisió que ha adoptat el govern català en relació a la concentració ultra de Montjuïc. L’executiu d’Artur Mas vol aprofitar la presència de grupuscles radicals d’extrema dreta per generar ingressos extra amb una mena de Túnel del Terror amb fantasmes del passat. “Amb una mica de sort, els turistes els confondran amb els participants a la Zombie Walk del Festival de Cinema de Sitges. En el fons, tampoc hi ha gaire diferència. Tant el zombis com els feixistes estan cerebralment morts”.

Les intencions del govern, però, ja han estat contestades des del PP i Ciutadans. Ambdós partits, que també celebraran el Día de la Hispanidad però des de la plaça Catalunya de Barcelona, han signat un manifest conjunt en el qual afirmen que la contractació d’experts en simis i aguilots és “una animalada bestial”. Al seu entendre, “sembla una broma de mal gust extreta d’El Zoo d’en Pitus. Pel que es veu, el nou full de ruta de la Generalitat. O el que és el mateix: el Mein kampf de l’independentisme català”.

Els dirigents de PP i Ciutadans estan convençuts que ompliran tota la plaça Catalunya “amb 10 milions de persones o més”. I, a diferència de la Via Catalana, “sense l’ajuda de vaques, capgrossos o gegants. Per no venir, no vindran ni catalans. La majoria d’assistents arribaran d’altres comunitats espanyoles”, han presumit. “Els independentistes, en canvi, només tenen poder de convocatòria a Catalunya”.

Tot i que el departament d’Estadística de la UPC ja els ha fet saber que “és físicament impossible reunir 10 milions de persones en un lloc com plaça Catalunya”, els organitzadors de la concentració han argumentat que “s’ha de tenir en compte que també s’ocuparà una part de la terrassa del Cafè Zurich”. A més, “si les nostres xifres no són avalades per les lleis caduques d’un Sistema Mètric Decimal pervertit pel pensament únic, sempre podran ser validades per la Constitució de tots els espanyols”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies