benegre.cat
Esports

Fernando Alonso assegura que el seu Ferrari és de "marca blanca" en ser avançat per un avi fent footing

El pilot de F1 Fernando Alonso està convençut de tenir el món en contra. “Aquest Ferrari, no és Ferrari… això deu ser un Ferrero, perquè més aviat sóc un regal dolç pels rivals”, afirmava a Suzuka donant una puntada de peu als pneumàtics. L’asturià acusa reiteradament el seu cotxe dels mals resultats a les curses, aquesta vegada ha estat quart al GP del Japó i ha entregat el mundial a Vettel. “Recordeu quan Ferrari molava? Il cavallino rampante? Res home… ara aquest cavallino rampante necessita que el rematin d’un tret“, explicava Alonso. El pilot ha explotat quan en l’última volta del GP, l’ha avançat un avi que feia footing: “l’he vist aparèixer pel retrovisor i anava treient la llengua cap a l’esquerra. No entenia què volia. I el tio vinga a treure la llengua cap a l’esquerra. Resulta que estava marcant l’intermitent… i m’ha avançat. He tingut ganes de plorar”.

Antonio Lobato, el calb d’A3, ho veia compungit al paddock: “el Fernando ha fet tot el que pogut. És el millor pilot de la graella, ha estat brillant, però el cotxe no dóna més de sí. Un pilot normal amb aquest cotxe faria resultats mediocres, no com el Fernando, bravo Fernando!”. Acte seguit, ha començat a plorar mentre bramava “l’Alonso és tan bon pilot que encara va prou ràpid, tot i dur una merda de Ferrari!”.

Alonso està convençut que el seu Ferrari “és de marca blanca”, perquè “no pot ser que jo, sent tan bon pilot vagi tant lent. Estic segur que els italians m’odien perquè odien els espanyols. Alguna cosa així hi ha”. El mateix va dir quan el seu Renault era massa lent i quan el seu McLaren era massa lent. Lluny queden ja aquells dos primers mundials en què els comentaristes hispans afirmaven que per la seva joventut i talent Fernando Alonso podria batre el rècord de l’heptacampió Schumacher. Ara un altre alemany, Vettel, és el que s’està convertint en llegenda mentre el pilot del Santander veu l’esquena suada d’un avi que s’allunya a un ritme impossible de seguir per un humil Ferrari.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies