benegre.cat
Notícies

Els metges del rei li posen una campana per evitar que es llepi les ferides

Males notícies des de la Zarzuela pel que fa a la recuperació del rei Joan Carles I, convalescent després d’una intervenció quirúrgica al maluc. Els serveis mèdics responsables de la salut del monarca han comunicat complicacions en el procés de recuperació de Sa Majestat, que hauria agafat el mal costum de “tocar-se tota l’estona la ferida”, evitant així que es tanquin els punts. Davant el perill de perllongar el bloqueig del govern espanyol per la inactivitat del rei, els metges del Borbó han optat per posar-li una campana al monarca i “atacar el mal d’arrel”. “No ens podem permetre que el tron reial segueixi vacant més temps, la campana és l’única garantia que Joan Carles culminarà exitosament el seu procés de recuperació”, asseveren fonts mèdiques.

Segons han explicat als mitjans en una roda de premsa des de la clínica Quirón de Madrid, els metges del rei han pogut instal·lar l’artil·lugi, de plàstic, sense cap contratemps. “Normalment als gossos els fa vergonya dur la campana, però Sa Majestat l’ha acceptada sense protestar gens ni mica. De fet, li fa gràcia semblar un llum” reconeixen els especialistes.

La decisió arriba després de nous retrassos en la recuperació del monarca que, segons fonts de palau, posen en risc la governabilitat d’Espanya. “El rei agafa la baixa i en quatre dies Esquerra lidera les enquestes a Catalunya, Gareth Bale té una hèrnia i un tribunal d’Europa es posa a alliberar etarres” asseguren diversos analistes, que urgeixen al rei a recuperar-se “quan abans millor pel bé del país”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies