benegre.cat
Notícies

Els pobles més petits de Catalunya exigeixen a TV3 que els del programa 'El Foraster' deixin de tocar els collons

Crit unànime de socors de la Catalunya endins. Els pobles de menys de mil habitants han elaborat un manifest en què demanen auxili a tots els catalans perquè els ajudin a repoblar les zones rurals del país i, d’aquesta manera, deixin de ser l’objectiu televisiu del programa El Foraster. Els veïns asseguren que el nou espai de TV3, presentat per Quim Masferrer, “és una mosca collonera que t’infla els ous de mala manera. Aquí hi ha algun fill de puta que acabarà prenent mal”, han advertit en un to més aviat poc cordial.

Els pobles que han subscrit la crida estan “fins als putus collons” de què l’equip de rodatge d’El Foraster es passi un cap de setmana de turisme rural amb totes les despeses pagades. “Vénen al poble de gorra i encara els hi has de posar bona cara perquè surts per la tele i no pots quedar com un salvatge. Cada cop que veiem aquell dels Guerrilla passejant tot feliç amb el micro… és que se’ns encén l’ànima, tu. I, abans de marxar, el puta encara té el sants pebrots de fer un numeret en què se’n fot de la gent del poble. Aquí hi haurà gecs d’hòsties a punta pala”, han avisat els signants del document amb una veu poc acaramel·lada.

De fet, en l’últim programa, Quim Masferrer va exigir a un grup de nens que li empenyessin el seu cotxe avariat fins a un taller mecànic, es va autoconvidar a dinar a casa de l’agutzil, va pressionar una fotògrafa perquè li ensenyés les imatges d’una exposició en què la gent del poble apareixia nua i va obligar altre cop l’agutzil a cuinar una fideuà per a tots els assistents al seu monòleg. “Qui es pensa què és, aquest paio? Entre ell i l’Albert Om, quina mena de televisió pública estem fent? Aquests són els valors d’esforç i treball que volem transmetre a la canalla? Aquí n’hi haurà més d’un que acabarà trucant al 112”, han insistit els veïns com amb un ulls poc brillants i un cor no massa sobrat de joia.

El cert és que, amb només cinc emissions, El Foraster és el programa més vist –i amb diferència– dels dimecres a la nit. Tant és així que fins i tot Jordi Cañas, el polític de Ciutadans, ha admès que n’és un fidel seguidor. “Això sí que és la Catalunya real. Hi he vist una dona franquista que no sap parlar en castellà, un home que pesa els paquets d’arròs en una balança perquè no l’estafin al supermercat o un altre home que vol fer un trio amb la seva dona i la Núria Feliu. En el fons, no som tant diferents de Múrcia, Badajoz o Albacete. La incultura és el punt de trobada de l’Espanya constitucional”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies