benegre.cat
Notícies

Tortell Poltrona denuncia Duran i Lleida perquè la Tercera Via “és la còpia vulgar d’una comèdia de circ”

Jaume Mateu i Bullich, més conegut amb el sobrenom artístic de Tortell Poltrona, ja no pot més. A la prou coneguda crisi que pateix des de fa temps el món del circ, ara s’ha vist obligat a iniciar un contenciós judicial per “competència deslleial”. L’artista ha denunciat el líder d’Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, perquè considera que la proposta política de la Tercera Via és “una còpia vulgar” del seu nou xou circense Cosetes que m’invento per distreure el personal. Un espectacle hilarant i absurd que, “curiosament, també està ple d’equilibris impossibles i molta comèdia”.

I les coincidències no acaben aquí. Tortell Poltrona creu que “l’argumentari confederalista de Duran i Lleida també conté altes dosis de fantasia i imaginació i, fins i tot, compta amb la col·laboració inestimable del clàssic trio de pallassos de circ: el que fa riure (Alícia Sánchez-Camacho), el que fa plorar (Albert Rivera) i el que ningú sap què collons fot sobre l’escenari (Pere Navarro)”.

Per si tot això no fos prou, a Poltrona tampoc no li sembla gens bé que “el numeret de la Tercera Via” s’adreci al mateix sector de població que els seus espectacles. “Està clar que tant ells com nosaltres lluitem per conquerir el públic infantil. Segurament, l’únic que es pot creure que els xous del circ i tot això del confederalisme són de debò”.

En aquests moments, Tortell Poltrona i la resta d’integrants de la seva companyia estan “desolats, ja que ningú parla del circ de tota la vida i, en canvi, mitjans com El Periódico i La Vanguardia no paren de fer promoció de la Tercera Via”. Al seu entendre, això també explicaria el poc interès de les institucions per donar un cop de mà al món del circ. “Ja no ens necessiten per impressionar la gent amb les nostres bestieses. Per molt que no vulguem assumir-ho, polítics i banquers ho fan molt millor”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies