benegre.cat
Notícies

Una castanyera assalta Port Aventura amb una serra mecànica i fereix quatre zombies

Les tradicions tornen a xocar a Catalunya. La catalana festa de la castanyada perd adeptes any rere any en favor de l’espectacular Halloween, i això ha acabat provocant una explosió d’ira amb dramàtiques conseqüències. Aquest matí, una castanyera ha entrat a Port Aventura amb una serra mecànica amagada entre les cuixes. Un cop dins el parc, l’ha tret i ha començat a atacar tot allò que li recordés Halloween cridant “esteu matant les tradicions! Yankis go home! Dolça Catalunya pàtria del meu cor… Al damunt dels nostres caaaaps, aixequem una senyeraaaa que ens farà més triomfaaants”. Els visitants fugien a gran velocitat, però la castanyera ha ferit quatre zombies que corrien de la patètica manera habitual en els morts vivents.

Aquest xoc cultural s’ha d’emmarcar en la caiguda d’un 35% del negoci de les castanyeres en els darrers anys. Unes dones, vídues en la seva majoria, que complementen la seva misèrrima pensió amb el que guanyen per Tots Sants. Estudis del departament de sociologia de la UAB assenyalen que el Halloween cada cop té més tirada a Catalunya perquè “és una festa que ho té tot: disfresses, sustos, dolços… i tot l’armament de penetració de Hollywood. La castanyada… té el moscatell. I l’únic susto que t’endús és quan trobes un cuc socarrat a la castanya. Que a veure, no està malament, però no pot competir amb vampirs, zombies i sogres”, explicava el professor Enric Puixquin.

Des de Port Aventura, en un comunicat oficial han assegurat que “tots aquells que vulguin venir a passar el Halloween al parc, no han de patir. La castanyera assassina ha estat contractada per formar part dels espectacles itinerants del parc, de manera que tots els visitants que ho desitgin podran sentir el terror d’haver de córrer per fugir d’una mort segura”. Pel que fa els quatre zombies es recuperen a l’Hospital de la Vall d’Hebron, tot veient des dels seus llits programes de zombies a la tele. Segons fonts hospitalàries estan enganxats a Intereconomía.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies