benegre.cat
Notícies

Una dona lletja es fa la morta a l’entrada del cementiri perquè algú li porti flors per Tots Sants

Els veïns es plantegen posar-la al contenidor de rebuig per “motius evidents”

Drama humà el que s’ha viscut aquest matí a Sant Martí de Riucorb, a l’Urgell. Una veïna del poble, la Carmeta Climent, s’ha passat el dia fent-se la morta al costat de la porta del cementiri a l’espera que algú li portés flors aprofitant que era Tots Sants. “L’únic que demana aquest pobre cadàver és un ramet de flors”, murmurava sense èxit cada cop que algú li passava pel seu costat, obviant que el fet que pronunciés unes paraules restava certa credibilitat a la seva defunció. “L’important és que ningú em vegi com respiro d’amagat. Que parli o no és el de menys”, ha justificat una Carmeta que no escatimava esforços a l’hora de fingir la mort.

El cert és que aquesta no és la primera vegada que la senyora Climent sobreactua a la desesperada a la recerca d’una mica d’afecte. Tal com expliquen els veïns del poble, “per intentar que algú li regalés una rosa per Sant Jordi, va arribar a disfressar-se de Drac. Bé, en va tenir prou posant-se una cua a l’esquena. La cara i les urpes ja les porta de sèrie des que va néixer”, puntualitzen. Tot i així, hi ha molts homes de Riucorb que, carinyosament, s’adrecen a ella com a “reina o princeseta”. El seu veritable objectiu, però, és convèncer-la perquè es posi una corona d’espines metàl·liques. “Si li agrada que la tractin com una noble, que assumeixi el paper en totes les seves conseqüències”, defensen ells.

Malgrat els nombrosos intents de causar-li dolor físic, l’única vegada que Carmeta Climent ha estat agredida va ser ara fa tot just un any. “Era la nit de la Castanyada i la vam veure passejant tota sola pel poble. La vam confondre per error amb la típica xoni de centre comercial que surt disfressada de zombi per reivindicar el Halloween. És que som molt de mantenir les tradicions”, ha argumentat l’alcalde de la població. “Però cal dir que això d’atonyinar gent lletja també té la seva gràcia”, ha admès a conitnuació, tot somrient.

El batlle de Sant Martí de Riucorb ja ha ordenat al servei de neteja del municipi que tiri a les escombraries el cos de la Carmeta Climent si demà al matí encara està fent-se la morta a l’entrada del cementiri. “Suposo que hauria d’anar al contenidor orgànic, però hem decidit que la posarem al de rebuig. Al capdavall, això és el que ha patit durant tota la seva vida”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies