benegre.cat
Notícies

El PSOE elogia el cafè que va preparar Pere Navarro mentre els barons socialistes discutien la nova estratègia del partit

“No n’he provat cap d’igual”. “Ni el ginecòleg d’Isabel Coixet ha vist mai tanta cremositat junta”. “Sens dubte, la millor aportació històrica del PSC al conjunt del socialisme espanyol”. Són alguns dels elogis que els barons del PSOE han dedicat al cafè que va preparar Pere Navarro mentre ells discutien la nova estratègia del partit. “És la primera vegada que una acció dels socialistes catalans ens deixa un bon regust de boca”, han reconegut davant la seva militància.

Els socialistes espanyols han volgut agrair, d’aquesta manera, “el gest de generositat de Pere Navarro”, que va abandonar la sala de reunions per voluntat pròpia quan va adonar-se que arribava l’hora de decidir el nou rumb polític del partit. “Ni tan sols vam haver de convidar-lo a marxar. Va entendre per si mateix que tot allò no anava amb ell. Una decisió que l’honora i que l’enforteix com a líder del PSC. Total: el seu aparell polític sempre ha premiat la submissió”.

Tot i així, la nova cúpula del PSOE –amb la presidenta de la Junta de Andalucía, Susana Díaz, com a membre destacat– s’ha compromès a informar puntualment Pere Navarro sobre tot allò que el seu partit decideixi fer amb Catalunya. “Ja que és el primer secretari del PSC, no ens costa res enviar-li un correu electrònic perquè estigui al corrent de totes les mesures que haurà d’acatar sí o sí. Perquè després diguin que la subordinació i l’obediència no es poden fer amb bones maneres”, ha defensat la mateixa Díaz.

L’aportació cafetera de Pere Navarro a l’últim congrés del PSOE ha estat molt ben rebuda pels seus companys de files del PSC, que ja treballen en la introducció de millores per a futures ocasions. “Les relacions entre Catalunya i Espanya estan en un moment crucial, i nosaltres no en podem quedar al marge. De moment, els socialistes catalans volem afegir una galeteta que acompanyi tots els cafès que servim”.

En aquest sentit, l’executiva del PSC ha recordat que “el federalisme no té perquè iniciar-se amb una reforma de la Constitució o altres coses que impliquin molestar el PSOE. D’entrada, millor començar amb les petites coses quotidianes de cada dia. Com el cafè. Sí, el federalisme també està en el cafè. En el cafè per a tots”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies