benegre.cat
Notícies

David Fernàndez li col·loca unes preferents a Rodrigo Rato i li fa ensumar l'interior d'una sabata suada

El portaveu de la CUP al Parlament, David Fernàndez, li ha trobat el gust a collar a Rodrigo Rato. Si ahir a la comissió parlamentària li va dir gàngster, avui ha començat el dia col·locant-li unes preferents. “Ha estat fàcil”, deia Fernàndez, “he deixat els documents a la seva taula del despatx de Telefònica amb un post-it que indicava ‘para firmar’. I els ha firmat. Que li dónin feines de tant nivell tot i fracassar sempre no vol dir que sigui molt espavilat, vol dir que és molt bo fent currículums. Però per la resta és un imbècil normal i corrent, que signa sense mirar per poder plegar abans”. Segons aquests documents, Rato ha invertit tots els seus estalvis, més de 25 milions d’euros recomprant preferents de Bankia a altres preferentistes estafats. “Sí, l’hem enredat”, deia Fernández, “però ell té una feina fixa ben pagada, ja es recuperarà. Vull dir, no és com un ancià analfabet, oi?”.

Però desgraciadament per a Rato, Fernàndez no en tenia prou amb pispar-li tots els estalvis. “El mal que ha fet requeria un tour de force, un cop mestre… i no em fa vergonya reconèixer que crec que l’hem aconseguit”, afirmava Fernàndez. El líder de la CUP s’ha presentat a la sortida de la feina de Rato amb cinc companys més. “Tot duiem vestits de l’època del Xicago de la Llei Seca. I el Quim Arrufat duia la funda d’un violí. Érem uns gàngsters perfectes, crec que anirem així per Carnestoltes”, deia Fernàndez. Vestits així, han seguit discretament Rodrigo Rato en sortir de la feina. Quan aquest ha notat que algú el seguia i ha vist els gàngsters, “ha començat a córrer com si li anés la vida. I a somicar. Somicava molt”. Però l’han atrapat. I aleshores David Fernàndez ha emprat la sabata,símbol de la humiliació, que exhibia ahir al Parlament i li ha fet ensumar tant fort que se li ha enganxat la plantilla al nas. “Doncs aquesta sabata suada és com a política i la banca”, afirmava Fernàndez “junts fan molta pudor”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies