benegre.cat
Notícies

El govern espanyol donarà 1.000 euros a tots els que siguin capaços de veure l’anunci de la Lotería de Navidad sense vomitar

Després de la presentació de la Grossa de Cap d’Any catalana, la Lotería de Navidad espanyola s’ha posat les piles i arriba amb una novetat significativa de cara al seu sorteig anual. El govern espanyol premiarà amb 1.000 euros tots aquells ciutadans que siguin capaços de veure el seu nou anunci televisiu sense vomitar. L’objectiu de l’executiu presidit per Mariano Rajoy és que les persones que no tinguin prou diners per comprar-se un dècim també tinguin l’oportunitat de jugar a la loteria. “En aquest cas, sense dependre de l’atzar, sinó posant a prova la seva resistència moral i mental”, han explicat des de la Moncloa.

La realitat, però, és que diverses organitzacions internacionals ja han apel·lat a la Declaració Universal dels Drets Humans perquè el nou espot de la Lotería de Navidad “sigui retirat immediatament de totes les televisions”. De fet, inspirant-se en l’èxit de la Via Catalana, l’ONU i UNICEF han convocat una cadena humana de protesta que intenti encerclar Montserrat Caballé. Les dues entitats han recomanat als manifestants que portin taps d’acer a les orelles per si a la soprano catalana li dóna per fer algun xiscle com els que emet durant l’anunci. “Una cosa és haver de patir-la pel YouTube i una altra de ben diferent és fer-ho en persona”, han advertit.

Els administradors de loteria de tot l’Estat també han elaborat un manifest de rebuig en el qual denuncien que l’anunci està disminuint de forma alarmant la venda de dècims. “La gent ens diu que no vol números. Que qui més necessita l’ajuda de la sort són els protagonistes de l’anunci. I, ben mirat, si et fixes en les seves cares i els seus currículums, és el més normal”.

L’altre gran perjudicat del nou espot de la Lotería de Navidad és l’actor calb que fins ara els protagonitzava. L’individu alopècic, “molt afectat”, ha reconegut que se sent “com José Montilla després de ser succeït en el càrrec per Pere Navarro: al principi costa molt de creure, però després veus que el teu successor encara ho fa pitjor”. A més, ha argumentat que “tot es fa més difícil quan has d’abandonar una feina fixa. Sobretot, si només et suposava haver de treballar un cop l’any. Era pràcticament com el rei d’Espanya. Amb l’única diferència que tota la neu que jo tocava era neu de veritat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies