benegre.cat
Notícies

La conselleria d'Ensenyament aïllarà els alumnes amb polls a les seus d’ICV i la CUP

Mesura higiènica sense precedents a l’educació catalana. La conselleria d’Ensenyament ha aprovat un nou decret per tal que els directors dels centres educatius del país puguin aïllar els alumnes amb polls a les seus d’ICV i la CUP. El govern està convençut que aquesta actuació preventiva serà molt enriquidora per als nens que pateixen les molèsties d’aquests insectes, ja que “allà es trobaran amb persones adultes amb una dilatada experiència en el sector”.

I no només això. La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, creu que l’aïllament també tindrà efectes positius per als pares dels alumnes afectats. “Matar els polls amb productes químics pot danyar els cabells dels seus fills. Els militants d’ICV i la CUP, en canvi, són l’exemple més clar de què també es pot arribar a una convivència pacífica amb els insectes”. Una situació de respecte mutu, ha afegit, “basada en el reconeixement de l’altre i en el dret inalienable de cadascuna de les dues parts a decidir lliure i democràticament el seu futur”.

Tot i així, Rigau ha reconegut que l’experiència pilot, provada amb sis alumnes d’una escola de Tordera, ha acabat de manera agredolça. “Els nens n’han sortit contents perquè han après que portar els cabells bruts els incrementa les possibilitats de tenir sexe en un concert de La Pegatina. Però, d’altra banda, els seus pares ens han recriminat que el ministre Wert té raó: als alumnes catalans potser no se’ls hi renta el cervell, però sí el cap. La veritat és que no ho podem negar”.

Preguntada sobre la possibilitat d’enviar nens pollosos a les seus d’altres partits, la consellera ha estat taxativa. “A les d’ERC no podrà ser, perquè des de fa un any que són gent molt neta i immaculadament polida. A les de CiU tampoc, que les tenim embargades. I a les del PSC encara menys, perquè fins i tot els polls es neguen a entrar-hi”. Irene Rigau, però, sí que contempla les seus del PP i Ciutadans com a refugi d’alumnes irrecuperables, víctimes del fracàs escolar. “Allà comprovaran en primera persona que, sense estudis ni dos dits de front, a Catalunya també s’hi pot viure la mar de bé”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies