benegre.cat
Notícies

TMB entrega a un passatger de metro el Premi al Pet 1 Milió de 2013

Es diu Josep Maria, té 52 anys i està “afalagat i avergonyit” pel premi de TMB. Transports Metropolitans de Barcelona li ha entregat a aquest solter barceloní el premi que l’acredita com a autor del Pet 1 Milió de 2013. Es calcula que cada dia als interiors dels metros i autobusos de la capital catalana s’hi emanen més de 3.000 deflagracions controlades. “És una dada que ha anat creixent any rere any” explica Miquel Llopart, Director Ambiental de TMB, “creiem que es deu al fet que per la crisi la gent menja més llegums, que són més barates”. Normalment, la xifra d’1 milió de pets no s’aconseguia fins finals de desembre, i alguns anys ha quedat desert.

Segons TMB “tots els usuaris de transport públic han pogut presenciar el moment en el que un altre passatger fa mala cara, per després veure’s més alleujat però inquiet. Tots ho hem viscut, és una realitat que és allà però intentem ignorar. És com quan saps que hi ha algú que necessita ajuda però no el mires directament perquè així no t’hi sents obligat”.  Per aquest motiu els vagons de metro duen un sistema de renovació d’aires que intenta minimitzar l’impacte odorífer d’aquesta realitat incòmoda. “És un sistema que treu del vagó l’abans possible el sofre de les emanacions. No us heu fixat mai que, de vegades, tota l’andana fa olor de claveguera? Doncs ja sabeu perquè és”, afirma Llopart.

El guanyador rep un premi consistent en un jacuzzi al que no li funcionen les bombolles, un compte premium per a un any de viatges gratuïts en taxi i un paquet de xecs regal intercanviables per operacions d’extirpació de pituitària. “Els meus familiars estan molt satisfets”, deia en Josep Maria “però també han demanat si els poden canviar la seva operació per una altra on m’operin a mi per instal·lar-me un esfínter mecànic que funcioni amb control remot. Diuen que per la cara saben quan espetegaré i que els sembla millor poder-me controlar que operar-se ells. No sé, jo com vulguin… un premi és un premi”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies