benegre.cat
Notícies

Els Mossos d’Esquadra detenen Josef Ajram després de confondre’l amb el Boig del Xandall

Inquietud i tensió majúscula a Martorell. Els Mossos d’Esquadra hi han detingut per error Josef Ajram després de confondre’l amb el Boig del Xandall. Els agents, que feien guàrdia d’incògnit per controlar els moviments del conegut violador en els seus primers dies en llibertat, s’han alarmat quan han vist “un home amb xandall i aspecte estrany” que ha passat corrent per davant del pati d’una escola. “Es veu que només estava fent running. Com si això no fos un delicte prou greu”, han exclamat els policies.

El departament de premsa dels Mossos ja ha emès un comunicat en què qualifica la confusió de raonable. “L’única diferència entre Josef Ajram i el Boig del Xandall és que un té la ment extremadament malalta i l’altre no corre ultramaratons”. De fet, el document planteja que “tots dos són igual de perillosos. O és que potser ens hem de refiar d’algú vestit amb un xandall que t’aconsella invertir en borsa en temps de crisi? Aquest paio ha fet més mal que els xandalls de tàctel dels anys noranta entre els xarnegos”.

La policia catalana també assegura que ha detingut Ajram per prevenció. “Que ningú oblidi que Martorell està al Baix Llobregat. I no voldríem pas fer demagògia gratuïta o populisme infundat, però tots sabem quin tipus de criminals habiten aquesta comarca. Penseu que és l’únic lloc on encara hi ha gent que vota el PSC. Si el Boig del Xandall ha vingut a viure al Baix Llobregat, per alguna cosa serà”, han recordat els agents tot fent demagògia gratuïta i populisme infundat.

Aliens a tota aquesta polèmica, els habitants de Martorell han assumit la presència del Boig del Xandall pels seus carrers sense massa preocupació, encara que hagi convertit, els domingueros, els runners, Luis Aragonés i qualsevol addicte al xandall en sospitosos potencials. “Que tenim un violador pel poble? Molt bé. Abans hi teníem una penya madridista i els Estopa treballant a la SEAT. Algú es creu que hi ha tanta diferència?”, ha manifestat un dels únics ciutadans del poble sense antecedents policials. Mentrestant, el Boig del Xandall ja ha anunciat a tots els seus contactes de Facebook que a partir d’ara es vestirà “únicament amb uns leggings arrapats de color fúcsia per bellugar-se amb discreció i passar desapercebut”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies