benegre.cat
Notícies

Defensors de la Constitució dónen un cop d'Estat i proclamen la Carta Magna "Caudillo de España"

El dia del 35è aniversari de la Constitució ha estat el dia escollit per fer el que tot espanyolista amant de la democràcia esperava: donar un cop d’Estat i imposar la Carta Magna com a Caudillo de España. “Feia molt de temps que ens estavem preparant. Avui és un gran dia per Espanya”, explicava el socialista Alfonso Guerra, un dels caps de l’operació. Rere el cop d’Estat hi ha hagut el major consens vist a Espanya des de, curiosament, la restauració de la democràcia. “Des d’Albert Rivera a Alejo Vidal Quadras passant per tot el PP, tot el PSOE, tot el PSC de Pere Navarro… si hi ha una cosa en la que s’uneixen les dues Espanyes, aquesta cosa és l’anticatalanisme. Així que era una ocasió ideal per imposar la Dictadura Constitucional”, proclamava un Guerrra cofoi. El creixent independentisme català ha estat el desencadenant d’aquesta extraordinària cohesió espanyola. Després de les diverses amenaces de suspendre l’autonomia catalana, han decidit treure’s la careta: “el meu amic Rodríguez Ibarra em deia que no havíem de donar tantes explicacions i tenia raó. Constitució sí o sí. I punt”, afegia Guerra.

El cop d’Estat s’ha desencadenat de manera perfectament sincronitzada a Madrid i Barcelona. Les manifestacions a favor de la Constitució s’han convertit en una marxa per prendre el Congrés i el Parlament de Catalunya. En el cas del Congrés no hi ha hagut cap resistència perquè els esperaven amb les portes obertes. “En el cas del Parlament”, explicava Guerra, “em consta que els companys han hagut d’enfrontar-se només a Núria de Gispert. La resta havien marxat a esquiar aprofitant el pont i les magnífiques condicions de les pistes d’esquí catalanes… ai com sou els catalans. Esnobs, que sou uns esnobs! Tots a esquiar deixant el Parlament desprotegit en un dia com el d’avui… Ingenus”. D’aquesta manera els constitucionalistes han pres els principals llocs de poder sense vessar una gota de sang i han aconseguit el suport del Rei i de l’Exèrcit.

La Constitució doncs ha estat proclamada Caudillo i tot el que es faci a Espanya es farà seguint estrictament els seus mandats. Els encarregats d’interpretar-la seran els membres d’un Consell de Ministres d’unitat, encapçalat per Guerra i Vidal Quadras. “Funcionarà una mica com l’Oracle de Delfos“, aclaria Guerra “nosaltres anirem al Temple Constitucional on la Carta Magna estarà col·locada en un tron, li farem una consulta, ens agenollarem i esperem que la seva resposta entri dins nostre. Així no fallarem mai. Que la llum constitucional il·lumini el nostre camí. Visca la Constitució per la gràcia de Déu!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies