benegre.cat
Notícies

El president balear assegura tenir proves que Catalunya no existeix sinó que “és Matrix”

Ahir el PP balear va aprovar al Parlament que “els Països Catalans no existeixen i que les Illes Balears no formen part de cap país català”, però avui han decidit anar més enllà. “Ens vam adonar” explicava Bauzá “que dir que no formem part de cap país català és una forma d’afirmar que els Països Catalans existeixen. És com dir que no creus en els fantasmes i que no et fan por… una de les dues coses no és veritat”. Per aquest motiu, el president balear ha doblat la seva aposta: “Catalunya no existeix. És Matrix, i en tinc proves”.

Bauzá afirma estar convençut que el Principat i la seva gent són un “acord mental col·lectiu, però en realitat no existeixen. Estic segur que si tots els espanyols de bé tanquem els ulls i ens repetim que Catalunya no existeix… obrirem els ulls i no hi serà. I tot serà més fàcil”. De fet, Bauzá confessa haver intentat algun conjur “vaig anar a les principals escoles de Palma i jo mateix vaig esborrar Catalunya dels mapes amb una goma que li vaig comprar a un xaman. M’havia dit que era una goma per borrar els teus problemes… però no va funcionar. Suposo que ho hem de fer molts alhora”.

El president balear començarà una gira de conferències per tota Espanya per explicar a tothom que Catalunya és Matrix “i Artur Mas es pensa que és Neo, l’escollit. Però de Neo no en té res perquè porta tota la vida en política, potser s’hauria de fer dir Retro. L’escollit Retro”. Bauzá té més arguments a favor de l’artificialitat de Catalunya “no pot ser que sempre estiguin reclamant coses. No pot ser. Qualsevol ésser normal es cansaria… són tan persistents que només poden ser ficció. Per mi, Catalunya és una creació d’algú molt intel·ligent que volia unir les dues Espanyes. Perquè si s’uneixen contra alguna cosa, aquesta cosa és Catalunya. Matrix”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies