benegre.cat
Notícies

Experts internacionals confirmen que l'anunci de Campofrío "és una puta merda per paletos"

Molts espectadors ja ho sospitaven, però ara una comissió d’experts internacionals especialitzada en publicitat, ho ha confirmat: “l’anunci d’enguany de Campofrío és una puta merda per paletos”, anuncia Jürgen Hoffmann, portaveu dels experts. L’informe posa de relleu que “tots els arguments per deixar de ser espanyol i formar part d’un altre país són sòlids i relacionats amb el progrés. Els únics motius per seguir sent espanyol és que es toquen més, parlen més alt i fan festes quan els bars ja han tancat”. Segons la comissió els valors destacats per l’anunci en realitat serien “motius de vergonya en qualsevol país normal”, però s’apunta que apel·la a “les emocions més primàries i paletes de l’espanyol, convertint la involució en una victòria. És molt tribal, fa peneta”.

Tot i que l’anunci ha estat ràpidament etiquetat a Espanya com l’anunci de l’any, el cert segons els estudiosos és que “Chiquito ja no fa gràcia. És un senyor gran que es parodia a si mateix. I la resta… pobra gent, no?”. L’anunci està essent emès a d’altres païssos i ha provocat una immediata onada de solidaritat. “A la resta d’Europa hi ha la sensació, constatada amb l’anunci, que Espanya és un país subdesenvolupat ple de retardats. Això és bo perquè farà entrar moltes divises a l’Estat, però no deixaran de ser caritat”, apuntava Hoffman.

Per la seva banda des de Campofrío, empresa de capital xinès i mexicà, han assegurat que “el patriotisme cutre és la millor manera de vendre a Espanya, perquè els espanyols són patriotes i cutres. I no ho dic en sentit pejoratiu. Els catalans són patriotes i finolis, doncs ja està… els espanyols fan una reinvidicació dels seu folclorisme més ranci. Se’l senten seu”, segons els representant de l’empresa Wang Zheou.

Fins ara, l’anunci havia estat rebut amb acriticisme, “bàsicament perquè Chus Lampreave cau bé“, segons els autors de l’estudi. “De fet”, segueixen “és que fa por fotre’s amb una senyora amb aquelles ulleres. Però quina bona merda han fet”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies