benegre.cat
Notícies

Un control sanitari revela que els canelons de Pere Navarro estan fets amb restes de catalanistes del PSC

Sant Esteve tenyit de polèmica a casa de Pere Navarro. Un control sanitari efectuat per sorpresa ha revelat que la carn dels seus canelons estava feta a partir de les restes dels catalanistes que quedaven al PSC. L’anàlisi alimentari ha agafat in fraganti el primer secretari dels socialistes catalans, que s’ha limitat a dir que ell només ha seguit “el que marca la tradició: farcir els canelons amb les sobres que ja no serveixen per a res més”.

Tot i la gravetat dels fets, els tècnics que han realitzat el control sanitari han recordat que “el canibalisme caïnita és una pràctica habitual en tots els partits polítics”. A més, per treure dramatisme a la situació, han puntualitzat que “només es tracta d’una safata de canelons. I tres quartes parts ja corresponen a Joan Ignasi Elena. Què voleu? Els catalanistes del PSC tampoc eren tants”, han  justificat.

Però els “canelons crítics”, tal com els ha batejat Pere Navarro, no són l’únic escàndol que ha esquitxat la política catalana en aquest Sant Esteve. La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha retret a Artur Mas que el debat sobiranista ha provocat enfrontaments familiars a les sobretaules. “Estem detectant amb severa preocupació que l’unionisme ja no convenç ni els típics oncles carques, concos i puteros. Vaja: que ara mateix no ens votarien ni els Borbons”.

L’ambient tens dels populars catalans contrasta amb la joia que regna a l’executiva de Ciutadans. Albert Rivera i Jordi Cañas han convidat tota la militància a la seu del partit per fer-hi una cagada conjunta del Tió. “És l’única oportunitat legal que tenim d’agredir catalans amb barretina”, han argumentat. Rivera també ha anunciat que el pessebre de Ciutadans té “un punt innovador i particular, ja que els camells dels Reis Mags s’han substituït per tres amics de Jordi Cañas”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies