benegre.cat
Entrevistes

Raquel Sans: “No puc esperar ni un minut més a fotre el camp”

raquelsansRaquel Sans (Barcelona), periodista, presentadora del Telenotícies vespre i futura corresponsal de TV3 als Estats Units. 

Ballar amb la música del TN. Afició o parafília?
No et sabria dir la diferència entre una cosa o altra, sobretot quan es tracta de dansar davant el televisor. Suposo que afició, però en el món de la faràndula la línia és tènue.

Una curiostat que ningú no ha preguntat mai. Què li dius al Pellicer quan acaba el TN i surten els crèdits? Sembla tan interessant… 
Que em torni el rímel d’una puta vegada.

Parlem del futur. És el teu darrer Nadal abans de marxar a fer les Amèriques. Com l’estàs vivint?
Són unes Festes molt contradictòries. Aquell entremig d’alegria i tristor que molts bategen com nostàlgia. Felicitat extrema, però també un nus a l’estòmac.

Tristor per abandonar la teva terra?
Tristor per no poder marxar ja. No puc aguantar ni un minut més amb aquesta merda. Són ja molts anys donant males notícies cada vespre.

Anti-americanisme a Catalunya o anti-catalanisme a Amèrica?
Personalment, prefereixo el primer, està molt més arrelat i és totalment sincer. Només així s’entén que es posés de moda vestir una palestina. Mai una peça de roba havia quedat tant malament i, alhora, transmès tant odi.

Quin consell t’ha donat el teu predecessor, Antoni Bassas?
Que em pentini cap endavant per tapar les entrades i que si a partir de la quarta crònica em començo a copiar les notícies, ningú no se n’adonarà. Ah, i que sigui exagerada en pronunciar noms de diaris nord-americans perquè dóna credibilitat

How is your english?
Crec que és una pregunta molt impertinent, però a la brasilenya.

Cultura yanki o tradició catalana?
Fa de mal dir. És l’eterna guerra entre magdalena i cupcake, entre castanyera i Halloween, entre paller i gloryhole, entre Pare Noel i Caga Tió, entre Mickey Mouse i Teo. Pregunta-m’ho quan torni.

M’ho apunto. Quan tornaràs, doncs?
Mai se sap, ja saps què diuen: “once you try black, you never go back”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies