benegre.cat
Notícies

Els Reis Mags arribaran tard perquè estan bloquejats a la tanca de Melilla

Ses Majestats Reials s’estan trobant més problemes dels habituals per entrar a Espanya i això podria retardar la cavalcada de demà i l’arribada dels regals a les llars catalanes. “Són immigrants il·legals i han de fer el procés com amb qualsevol altre, no podem fer excepcions”, explicava Gerardo Fernández, Guàrdia Civil al càrrec del pas fronterer de Melilla.

Segons totes les informacions, els Reis Mags van arribar a Melilla seguint l’estel, fins que ahir a la tarda van quedar bloquejats. “De bones a primeres, els Reis van intentar saltar les tanques” deia Laura Martín, de Metges Sense Fronteres, “el resultat és que amb les navalles que hi van posar, Melcior i Gaspar es van fer talls als braços. Quan Baltasar s’hi va enfilar, va baixar de seguida perquè els guàrdies van començar a disparar a matar“. Els Reis van intentar respondre el foc enemic llençant caramels, amb el resultat de tres guàrdies bornis.

“És una situació desagradable, però és així. Demanem paciència i a tots els nens espanyols els diem que, mentre hi hagi aquest govern, no cal la màgia i la il·lusió dels Reis Mags, perquè ja la posarem nosaltres”, informava el ministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz. El Ministeri assegura que deixarà passar als Reis Mags tan bon punt acreditin aquesta condició. “Com sabem que són els autèntics Reis Mags d’Orient i no uns farsants que es volen colar a Espanya? Documentació”, exigia Férnandez Díaz.

Els Reis Mags i el seu seguici han organitzat un petit campament al costat de la tanca de Melilla i allà esperen que el colom de l’Esperit Sant els dugui la documentació. Des de la campanya Cap Nen Sense Joguina han mostrat la seva extrema preocupació: “a veure, nosaltres completem afegint els regals que als Reis Mags no els caben a les bosses… però vaja, dur-ho tot nosaltres seria impossible”. Però el govern es mostra inflexible. Segons Fernández Díaz, “o acrediten que són qui diuen que són o, si intenten passar de nou, els detindrem i els tancarem a un CIE. I tos sabem què passa allà dins”. Si tot va bé, els Reis Mags arribaran a temps. Si no, pot ser que els regals arribin per correu, sempre abans de Setmana Santa.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies