benegre.cat
Notícies

Sacyr reconstruirà la pelvis d’Angela Merkel

El govern espanyol passa a l’ofensiva per recuperar la bona imatge d’una de les companyies més internacionals del país, Sacyr Vallhermoso. Tant és així que la constructora madrilenya serà l’encarregada de reparar la pelvis d’Angela Merkel, després que la cancellera alemanya “es fotés una nata amb resultat de fractura” mentres esquiava als Alps. Foment veu l’oportunitat de recuperar el prestigi de Sacyr, pels terres després d’haver demanat una ampliació de més de 1.200 milions d’euros al govern de Panamà per prosseguir amb les obres d’ampliació del canal. Segons Ana Pastor, ministra de Foment, Sacyr té “l’experiència i solvència necessària” per reconstruir l’ossada de Merkel i ha tret ferro als problemes a Panamà: “Les obres sempre acaben sortint una mica més cares del que diu el pressupost, ho sap tothom”, insisteix.

Pel que ha trascendit als mitjans, Merkel hauria acceptat que Sacyr “li reconstrueixi el tema” després que Foment presentés com aval les moltes operacions efectuades en el rei Joan Carles. Segons el Ministeri el fet que el rei “segueixi caminant, més o menys” és la millor prova de la solvència espanyola en reparació de “pelvis, coxis i malucs, la nostra especialitat”.

En les darreres hores, però, la lamentable intervenció del monarca a la Pasqua Militar ha despertat certs dubtes en la premsa internacional sobre la idoneïtat de Sacyr. En la seva versió web, el diari alemany Der Spiegel tem que l’operació deixi a Merkel “igual que el rei espanyol, com un simi al que han ensenyat a parlat, però que no n’ha après”.

Tot i els dubtes, la decisió de Merkel és en ferm, segons els analistes “per donar una empenta a l’economia espanyola. O rescat o ajuda a través de Sacyr Vallhermoso, no hi ha gaire més opció”. Es preveu que les tasques de reconstrucció comencin la propera setmana i s’allarguin fins a tres setmanes, deixant la pelvis de Merkel “nova i amb plena mobilitat. De fet, podrà moure els malucs com la Shakira, que sabem que li agrada”, expliquen fonts de Sacyr.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies