benegre.cat
Esports

Cristiano Ronaldo dispara dos trets als genolls de Messi per poder guanyar més Pilotes d'Or

El guanyador de la Pilota d’Or 2013, el portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo, ha actuat amb contundència per perpetuar el seu regnat futbolístic. “Al món del futbol tothom acceptava l’evidència”, explicava Michel Platini “Cristiano ha guanyat el trofeu perquè Messi ha passat gran part de l’any lesionat… però no hem sabut veure venir la tragèdia“. Així ha estat: poc després que la Fifa entregués a CR7 el premi que l’acredita com a millor jugador del planeta, el crack portuguès ha disparat dos trets als genolls de Messi. Segons alguns testimonis, Ronaldo reia i cridava “jo seré el millor jugador de la història, tullit dels collons! Muaaahaha”.

El president de la Fifa, Joseph Blatter, ha comparegut en roda de premsa on, després de fer la seva ja cèl·lebre imitació de Chiquito a petició de la premsa ha informat de la desgràcia: “senyores, senyors, jugadores de l’equip femení de futbol… Leo Messi ha perdut les dues ròtules pels trets de Cristiano Ronaldo i en una operació d’urgència se les hem substituït per la coberta de plàstic de dues pilotes de tenis. Com allò que es posa a la bola del ganxo de remolcs dels cotxes. Mai tornarà a jugar al seu nivell. Ho sentim molt”. Fonts del Barça han confirmat que, tot i això compten que l’argentí rendeixi al nivell d’Alexis.

Després dels fets d’aquesta nit, l’estilet del Madrid es converteix en ferm candidat a guanyar les properes Pilotes d’Or. Segons ha explicat la seva parella, Irina Shayk: “en Cris estava una mica molest perquè sabia que el premi d’enguany era una Pilota d’Or de consolació… un ‘te la donem però el Messi segueix sent millor’. Ell volia acabar de totes totes amb això”. El Reial Madrid ha mostrat la seva consternació per l’acció de Cristiano i ha anunciat que el sancionarà severament, amb una multa d’entre 0 i 10 euros. Per la seva banda, el jugador portuguès sembla haver trobat el gust a derrotar esportistes tullits i no descarta presentar-se als Jocs Paralímpics.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies