benegre.cat
Notícies

Rajoy intenta emular Hollande i flirteja amb l'actriu Antonia San Juan

Mariano Rajoy ha seguit amb atenció com l’escàndol amorós del president francès François Hollande ha centrat tot el pes mediàtic a França. “És fabulós políticament parlant” apuntava Jorge Moragas, director del gabinet del president, “Hollande podria haver ordenat la fisió de milers de Sugus de pinya a les centrals nuclears per pura diversió… i ningú li hauria preguntat res”. A la Moncloa, on en privat anomenen al president francès François Follande, s’han adonat que els escàndols sexuals són una meravellosa cortina de fum que permet obrar políticament de manera discreta mentre tothom comenta la vida fucker del president. “Ara, cada matí li posem ralladura de Viagra a les torrades”, apuntava Moragas, “va com una moto”.

Tots els precendents indiquen que l’electorat té una clara tendència a perdonar l’efussivitat sexual, tal com va passar amb Berlusconi, Sarkozy, Kennedy, Miterrand o fins i tot Clinton. “Tots ells són presidents amb clars i ombres, però el sexe boig no ha estat un gran impediment en el seu llegat polític… en tot cas una nota a peu de pàgina. L’únic el cas Clinton, que va canviar la manera de consumir puros”, afegia Moragas. Així les coses, s’espera que Rajoy caigui en l’adulteri abans que exploti la segona reforma laboral i augmenti la tensió amb Catalunya. Ara per ara, el president sembla haver llençat les seves xarxes amoroses sobre l’actriu Antonia San Juan, coneguda pel seu paper a ‘Todo sobre mi madre’. “A veure, és una miqueta andrògina, és cert”, deia Moragas “però no posem impediments a l’amor. A més, ha treballat en pelis de l’Almodóvar, ha de saber unes porcades que li posaran les orelles del revés al president. Ja està bé”. Segons apuntava Moragas, Rajoy ja hauria quedat un parell de vegades amb San Juan per anar a prendre unes cervesses, jugar a dards, anar als toros o canviar l’oli del cotxe amb les seves pròpies mans, tot d’amagat de la dona de Rajoy, Elvira Fernández. “El Mariano i l’Antonia es troben molt bé junts, es complementen… pot haver-hi escàndol a la vista”, deia Moragas fregant-se les mans.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies