benegre.cat
Notícies

Google adquireix Roca per conèixer els hàbits de l’usuari al vàter

La batalla de la tecnologia no dóna treva. En una nova maniobra per dominar el mercat, Google ha anunciat la compra de la companyia de sanitaris Roca per 237 milions d’euros, amb l’objectiu estratègic de “saber-ho tot” d’un dels hàbits més consolidats dels usuaris. Segons fonts directives de Google, aquest coneixement pot donar a la companyia “un avantatge competitiu clau” per encarar un futur marcat per la connectivitat total. “L’usuari ja no en té prou amb polseres biomètriques o ulleres amb realitat augmentada. Al segle XXI, interactuar amb el vàter en una esfera digital és una realitat que Google ha fet possible”, explicava orgullós el CEO de la tecnològica, Larry Page. Precisament, és un dels principals espais de consum d’Internet, el que explica l’interès per Google per ficar-se, literalment, a la tassa del vàter.

“Ja no només es tracta de saber quantes vegades hi va l’usuari, que també”, explica Page del projecte Google Ass, “sinó de com millorar la seva experiència”. En aquest sentit, la companyia prepara una nova generació de serveis que inclou aplicacions de seguiment intestinal i funcions socials “per compartir merda amb els amics, aquesta vegada literalment”, així com la subscripció digital als millors continguts per l’ocasió: “Hi ha revistes que fan cagar”, assumeix el directiu.

Una de les novetats més destacades que prepara Google és incloure el popular botó Voy a tener suerte als sanitaris, per a que l’usuari el pitgi “i sigui el que Déu vulgui”. La companyia ha volgut deixar clar, no obstant, que les dades recopil·lades dels usuaris estaran xifrades per garantir la seva confidencialitat.

Tot i l’eufòria pel llançament del Google Ass, com s’ha batejat el nou dispositiu que resultarà de l’absorció de Roca, la direcció de la companyia ha volgut recordar que hi ha hàbits potencialment perillosos. “Si estàs 10 minuts assegut a la tassa remenant el mòbil se’t adormen els peus”, avisa Page i aconsella “treure’s la roba interior per poder navegar sense límits”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies