benegre.cat
Notícies

Martínez Sistach confirma que fer-se 'Like' a un mateix és palla

L’arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach ha sortit al pas d’una creixent tendència a les xarxes socials i ha assegurat que “fer-se ‘Like’ a un mateix a Facebook és palla”. Practicar l’onanisme és considerat “una taca” (sic) “en la vida privada de qualsevol bon cristià”. Així doncs, dir que t’agrades a tu mateix, acaronar el ratolí assaborint el click de l’autocomplaença, haurà de purgar-se amb tres Pare Nostre o corres risc de condemnar la teva ànima. “Passa exactament el mateix” seguia Sistach “si fas RT d’un tweet on et mencionen. És menys greu, amb dos Pare Nostre estaria resolt, però també és pecat perquè hi ha una mica de gustirrinín. I això és pecat”.

En aquest sentit, Martínez Sistach ha assegurat que l’onanisme 2.0 “pot deixar cec igual que l’altre, sempre que tinguis la pantalla al màxim de brillant” i condemna que l’ús de les xarxes socials està duent el jovent a la perdició: “abans venien a l’Església buscant la senyal divina, ara vénen buscant la senyal del wifi. Estem en una caiguda lliure a nivell moral”.

Per la seva banda, el fundador de Facebook Mark Zuckerberg ha respost a Sistach assegurant que “fer-se like no és palla. A Facebook hi ha moltes coses que dónen per palla, començant pels álbums de fotos d’amigues, per tant, no té sentit considerar l’autolike onanisme quan en realitat expressa el rebuig a l’opció existent d’estar fent servir el joystick de l’amor de manera compulsiva. L’autolike és una omissió de palla”. Posteriorment Martínez Sistach ha respost l’explicació de Zuckerberg amb un breu “els jueus sempre tenen explicació per tot. Tot el que els falta de prepuci ho tenen de saberuts”.

D’aquesta manera comença una batalla entre l’Església i les xarxes socials de conseqüències imprevisibles. De moment, molts fidels han començat a posar comentaris populistes perquè siguin altres persones les que els facin like. “M’he convertit en un yonkie del like”, deia el Jordi, catòlic de Barcelona “i si no aconsegueixo el plaer d’altres persones… estic segur que tornaré a pecar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies