benegre.cat
Notícies

Les rebaixes s’acomiaden amb un rotund èxit de les guarderies per a homes

La temporada de rebaixes hivernals arriba a la seva fi amb comerciants i consumidors “absolutament encantats” amb els recintes per a acompanyants que han disposat les principals botigues i que s’han estrenat enguany. Es tracta de guarderies especialment equipades per a marits i nòvios -amb premsa esportiva, material audiovisual per adults i televisions amb una Play i el pro- que han mantingut una ocupació per damunt del 80%, arribant al ple absolut en grans establiments com El Corte Inglés o les franquícies d’Inditex. Segons l’Associació de Botiguers de Catalunya, l’objectiu era “treure els homes dels passadissos de les botigues” perquè “no fan més que queixar-se i alentir el trànsit mentre fan repassades a les dependentes”.

Un dels triomfs més visibles d’aquests recintes per a homes ha estat evitar que “es fessin forts als seients dels emprovadors o es quedessin mig vegetals, estirats pel mobiliari de la botiga. Feia molt mal efecte”. Diversos dependents han destacat que “en no haver d’interpretar la mirada del nòvio, elles tiren pel dret i compren més”, el que hauria fet repuntar els beneficis de la temporada.

compres2En la mateixa línia, les enquestes de satisfacció revelen que les compradores “s’han tret un pes de sobre aparcant el marit”. Els experts consideren que “molts homes insisteixen per acompanyar-les per fer-se els santets però després es cansen en cinc minuts, quan elles probablement preferien anar de compres soles”. Les guarderies solventen el problema ja que “elles tenen on anar col·locant les bosses”, mentres que els marits “disposen d’una estona d’esbarjo amb els de la seva classe”.

La majoria d’establiments ja han confirmat que tornaran a preparar les guarderies per a les properes temporades de rebaixes, per bé que es milloraran els serveis. En alguns casos, s’estudia organitzar “torneigs de futbito per passar l’estona” i fins i tot, contractar animació infantil “per distreure el personal, ja que els homes són com nens”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies