benegre.cat
Esports

Salut es querella contra Sandro Rosell perquè la seva dimissió ha provocat una onada de comes etílics

Nous problemes per a Sandro Rosell. Després de dimitir com a president del Barça per haver comès possibles irregularitats en el fitxatge de Neymar, ara podria veure’s abocat a un altre procés judicial. La conselleria de Salut de la Generalitat també té previst presentar-li una querella perquè la seva renúncia irrevocable ha provocat una onada de comes etílics sense precedents a tot Catalunya. “Ha actuat amb irresponsabilitat i egoisme. Bé… com en tot el seu putu mandat”, han indicat des de la conselleria.

Un dels més perjudicats per aquesta intoxicació alcohòlica generalitzada ha estat el seu vell amic Joan Laporta, que ja prepara un possible retorn a la presidència del club. Des del lavabo per a minusvàlids de la discoteca Luz de Gas, on intentava mantenir l’equilibri amb els agafadors que hi ha penjats a la paret, el líder de Democràcia Catalana ha assegurat que, amb ell, el Barça tornarà a ser més que un club. “Lluirem altre cop la publicitat d’ONG’s de pobres i negres. I també recuperarem seccions desaparegudes amb esports de merda que no són el futbol”.

Les paraules de Joan Laporta han irritat, com de costum, els membres de l’actual junta directiva. El nou mandatari blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha argumentat que la dimissió de Rosell s’ha fet pel bé general. “És el president que ha fet més feliços els barcelonistes. Sí, d’acord, després de dimitir. Per això és un detall sense importància”. Al seu entendre, la gent està eufòrica. “Només calia veure en Jordi Cañas en la seva darrera intervenció al Parlament. O Joan Gaspart, que pot tornar a conciliar el son després de veure que hi ha algú tan dolent com ell”.

Lluny del que pugui semblar, l’enrenou de la dimissió de Sandro Rosell no ha arribat fins a la Qatar Foundation. La junta de la companyia ha explicat als mitjans de comunicació que no han tingut temps de mirar les notícies perquè van “molt liats organitzant lapidacions públiques i ablacions químiques”. Tot i així, han assegurat que es posaran al dia de seguida perquè ja tenen ganes de “tornar a enredar el president del Barça de torn”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies