benegre.cat
Notícies

Un estudi confirma que tampoc has tingut tan bon cap de setmana com per fer el ronso tot el dilluns

Un estudi de la UPC confirma que el 95% dels catalans es passen el dilluns lamentant que és dilluns sense motiu. “És una tendència autocompasiva absurda. Odiem els dilluns per postureig, perquè tothom ho fa”, explica el Magí Benavides, autor de l’estudi. Però el que descobreix aquest estudi és que, si bé els dilluns poden ser realment merdosos, molta gent dissimula els seus merdosos caps de setmana per seguir la corrent social. “No tothom passa els caps de setmana en una gresca constant, sincerament“, aclaria Benavides “de fet hi ha molt joc de taula, molta familia, molta tasca domèstica i molt pulular pels canals de TDT més cutres de la graella televisiva”. A l’estudi, titulat ‘Puta merda de dilluns, puta merda de caps de setmana’, s’explica el cas d’homes adults que, passada la trentena, passen el cap de setmana amb hobbies tan sorprenents com encistallar-se pinyols d’oliva al melic: “és més comú del que sembla. Mengen una oliva i escupen l’os al seu propi melic. Normalment es fa arbequines, perquè el pinyol és més petit i hi ha més possibilitats d’encert. Hi ha una lliga on-line on els participants van anotant la seva puntuació”.

El cantó solitari i trist de la vida de molts catalans s’accentua els caps de setmana. Segons Benavides: “són molts els que no tenen amics, però fan veure que sí davant dels companys de feina o d’estudi. Després arriba el cap de setmana, amotllen les natges al sofà i les desenganxen el dilluns al matí per tornar a la rutina i maleïr el retorn a la rutina. Però en realitat necessitaven sortir de la presó solitària que és la seva vida”. En aquest sentit, l’autor de l’estudi assegura que les xarxes socials han dut a tenir una imatge absolutament distorsionada de la vida dels altres: “sembla que s’ho estan passant de conya i fan enveja. Però com que sembla que estan fent moltes coses no els volem dir res per no molestar i perquè no notin que la nostra vida és molt més sosa. Però l’altra persona està igual. És terrible. Es preveu que en un futur proper tindran èxit les apps que permetin simular vida social a les xarxes”. Finalment, l’estudi acaba amb un missatge encoratjador: “gaudeix del dilluns. Podria ser l’últim. Seriosament, amb les merdes que menges tot el cap de setmana… podria ser-ho”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies