benegre.cat
Notícies

Blas Piñar rellevarà Satanàs com a conseller delegat de l’infern

El foc etern té nou líder. Blas Piñar, el qui va ser fundador de Fuerza Nueva i mite de l’ultradreta espanyola, ha estat nomenat aquesta matinada nou CEO de l’infern, després de traspassar als 96 anys d’edat. “96 tacos, el filldeputa ha estat la reacció més extesa entre els seus detractors, que lamenten “haver deixat escapar sense patir a un altre pollastre”. La comunitat demòcrata busca ara un nou objectiu per evitar que la llista de feixistes assassins que moren en pau i llibertat sumi un nou membre. Pel que fa a l’inframón, el nomenament de Blas Piñar ha estat rebut amb eufòria per les ànimes condemnades, que celebren la seva llegendària mà dura després que Satanàs “s’hagi anat estovant amb els anys”.

Precisament, el ja ex-CEO de l’infern ha volgut donar públicament el seu suport a Blas Piñar: “Fa temps que l’esperàvem, ningú com ell per dirigir el mal en aquesta nova etapa”. El diable ha reconegut estar satisfet amb la feina feta i alleugit d’escapar-se ara del càrrec, ja que que en els propers anys “es girarà molta feina” amb la pressumible mort dels darrers vasalls del franquisme i “la quantitat de xoriços corruptes que mereixen passar l’eternitat a la brasa”

Segons ha trascendit als mitjans, Blas Piñar ha signat un contracte de 150 anys renovable, per bé que tots els analistes coincideixen que “només és un càrrec transitori fins que li toqui el torn a l’Aznar”.

Epi agraeix les mostres de condol

Per la seva banda, Epi ha volgut agraït les mostres de condol per la mort de la seva parella sentimental. En una improvisada roda de premsa des de la seva residència al Carrer Sèsam, el muppet ha lloat les virtuts de Blas i recordat el seu llegat, en una enumeració que ha brillat per l’absència de paraules.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies