benegre.cat
Notícies

El rei Joan Carles s’ofereix per ensenyar a Alícia Sánchez-Camacho a demanar perdó

“Lo siento mucho, me he equivocado, no volverá a ocurrir”. Una de les més sentides disculpes demanades mai per un personatge públic podrien sonar ara en boca de la presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, per demanar perdó per una de les frases més desafortunades dites mai per un polític. La fita serà una realitat si la popular accepta l’oferta del monarca espanyol, Joan Carles I, que s’ha proposat per ajudar-la a sortir del jardí on es va ficar tota soleta en comparar els independentistes catalans amb els terroristes d’ETA. Fonts de Zarzuela comenten que “entre Corinna i els elefants, el rei s’ha tornat un especialista en disculpar-se” i asseguren que l’acció serviria “per recuperar el favor del poble català”. 

De moment, el Partit Popular no ha reaccionat a la proposta de Joan Carles I, si bé diversos analistes asseguren que és improbable que Camacho es disculpi: “Si no va donar explicacions pel cas de la Camarga, què espereu ara”. Veus properes al partit justifiquen que “tot s’hi val per aturar la salvatjada de la democràcia” i insisteixen que “no hi ha res a retirar”, alhora que recomanen al poble català “que es vagi acostumant a insults d’aquesta classe, perquè tot just ens hi posem”.

Precisament, la societat catalana s’ha alçat com un clam contra Alícia Sánchez-Camacho, convertint en tendència mundial l’etiqueta #camachodemanaperdó. Més enllà de la lamentable comparació, la veu del poble exigeix que la dirigent es disculpi “per ser tan fotudament difícil de mirar. La frase és tremenda, però quan li poses cara és esfereïdora”.

Catalunya diu que ja no cal

Tot i que la petició de disculpes ha superat ja les 30.000 signatures a change.org, en les darreres hores els ciutadans han tirat la tovallola i asseguren que “és tard” per perdonar Camacho i que “ja no cal que es disculpi, millor si ens podem estalviar tornar-la a sentir mai”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies