benegre.cat
Notícies

El Papa també protagonitza la portada de la revista del Súper3

El Papa Francesc va camí de convertir-se en una estrella infantil. Després de protagonitzar la portada de la revista Rolling Stone, sense aclarir si és més de sexe, de drogues o de rock&roll, ara el Sant Pare serà a la portada de la revista del Club Súper 3. “És més d’1 milió de socis… i ens interessen”, afirmava el portaveu del Vaticà Federico Lombardi, “l’altra opció era la revista del Racc però la vam descartar perquè creiem que el triangle lluminós és una al·legoria cutre a Nostre Senyor”.

D’aquesta manera, Francesc I s’acosta als més joves: “allò del deixeu que els nens s’acostin a mi ja no funciona, perquè n’estan ben escaldats“, explicava Lombardi, “ara ens hi hem d’acostar amb sincera bondat i guanyar-los per a la nostra obra”. A la portada apareix un Papa rialler que, en pàgines interiors assegura que la seva favorita és la Lila, que la màgia de Doraimon és molt propera a la de Jesucrist, que el Senyor Pla hauria de confessar-se i que la Peppa Pig “no hauria de ser tan porca”.

Segons fonts de la Santa Seu, el Papa va quedar impressionat de com en la darrera Festa dels Súpers, els petits socis havien unit forces per salvar el Guri Guri. “El Papa estava commogut”, deia Lombardi “veure tota aquesta jovenalla cridant uh oh no tinc por i concentrant l’energia pel Guri Guri… li va fer veure que els nens catalans són realment especials. Són com el coltan que necessitem per fer funcionar el gran smartphone que és l’Església Catòlica. Faig símils així tecnològics perquè d’aquesta manera semblem més moderns. Baixat l’app Catholic Way of Life, amb precs exclussius per als creients premium”.

La incursió del Papa al Súper podria ser més duradora perquè el Pontífex n’ha quedat molt satisfet. “Ara mateix no descarta fer un paper a Sailormoon o proveïr de monges viperines la sèrie dels Pingüins de Madagascar”, segons Lombardi, “no ho sé, són coses que hauran de parlar amb el director de TVC. Però l’Església ha vingut per quedar-se… i ja sabeu que quan s’estableix és per almenys 2.000 anys”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies