benegre.cat
Notícies

Steven Spielberg vol fitxar Pedro J. Ramírez com a guionista “per la seva capacitat innata d’inventar-se coses”

No han passat ni 24 hores des que l’han cessat com a director d’El Mundo i Pedro J. Ramírez ja té sobre la taula una oferta de feina en ferm. I no és qualsevol cosa. El director de cinema Steven Spielberg vol incorporar-lo al seu equip de guionistes “per la seva capacitat innata d’inventar-se coses. Té una ment prodigiosa. És l’espanyol més creatiu que conec. De fet, és l’únic espanyol creatiu que conec. L’únic que hi deu haver en aquella puta merda de país”, ha puntualitzat un Spielberg entre eufòric i irritat.

El cineasta d’origen jueu creu que l’exdirector d’El Mundo pot aportar altes dosis de fantasia a les seves pel·lícules i, a diferència de directors com Albert Serra o Pedro Almodóvar, sense haver de recórrer al consum d’estupefaents. Tots sabem que les drogues només se les fot la seva dona. Em nego a creure que les peces de roba que dissenya Ágatha Ruiz de la Prada puguin sortir d’un cervell sa”.

La possible arribada de Pedro J. Ramírez a Hollywood ha alterat la indústria cinematogràfica nord-americana, que ja especula sobre el possible remake de diverses pel·lícules d’Spielberg. Segons el The New York Times, per exemple, Pedro J. ja estaria treballant “en una adaptació d’E.T. en la qual el popular extraterrestre encarnaria el paper d’un etarra musulmà que teletransporta els diners d’Artur Mas des del Palau de la Generalitat fins a un banc suís”.

Aquesta revisió de grans clàssics es podria completar amb la seqüela de Jurassic Park, en què “uns dinosaures anomenats Manuelfragasaurus i Blaspiñarteràctil ressuscitarien del món del morts per salvar Espanya de l’autodestrucció, imposada amb violència per una manada de troglodites catalans”. La premsa especialitzada també destaca que Pedro J. podria ser un dels personatges de la versió cinematogràfica que s’està preparant sobre el llibre Cinquanta ombres d’en Grey. “Tots coneixem la seva afició als vídeos fetitxistes casolans. I ara, a més, podria ser-ne l’actor principal sense haver de pagar”.

Aliè a tots aquests rumors, Pedro J. Ramírez ha explicat via Twitter que està desorientat per tot el que ha passat i que encara no sap què fer amb el seu futur. “Una mica com el PSC. Amb la diferència que jo no em presento a unes eleccions”. L’únic que ha avançat l’exdirector d’El Mundo és que podria aprofitar la seva marxa del diari per dedicar-se al periodisme. “És un ofici que sempre m’ha cridat l’atenció i no voldria desaprofitar l’ocasió de provar-lo”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies