benegre.cat
Notícies

SOS Racisme celebra l’expulsió de Josep Anglada de PxC convidant-lo a menjar arròs negre

Se li acumulen els disgustos a Josep Anglada. Si fa unes setmanes sortia a la llum que la seva filla havia participat en el rodatge d’una pel·lícula pornogràfica interracial, ara han sigut els dirigents de SOS Racisme qui l’han convidat a un àpat “de germanor” per celebrar que l’han fet fora de Plataforma x Catalunya. L’entitat antiracista ha assegurat que al dinar hi haurà olives negres com a aperitiu, arròs negre com a plat principal, xocolata negra com a postres i vi negre com a beguda. Un menú triat “completament a l’atzar” perquè Anglada pugui gaudir de la gastronomia i oblidar els “dies negres” de les últimes setmanes.

L’àpat se celebrarà en un restaurant pakistanès de Vic i comptarà amb la presència dels associats a SOS Racisme i de diversos immigrants musulmans que viuen a la capital d’Osona. Els encarregats de cuinar el dinar han explicat que, tot i que no siguin estrictament necessaris per menjar arròs, tots els comensals disposaran de ganivets ben afilats “per si en algun moment del dinar els volen fer servir”, com insinuant vés a saber què contra vés a saber qui.

La invitació de SOS Racisme ha agafat per sorpresa l’expresident de PxC, que ja ha avançat que, tot i així, acudirà a la cita. “Sé que, en el fons, els immigrants sempre m’han apreciat. Jo sóc l’únic polític que parlo d’ells. Malament, sí. Però en parlo. I també sóc l’únic que es preocupa dels seus problemes. Dels que ells creen, vull dir. La immigració no seria res sense mi”, ha afegit Anglada, que també ha reconegut que els nouvinguts d’origen àrab han influenciat la seva manera de fer política. La gestió “opaca” a l’Ajuntament, els afers “obscurs” amb altres dones, el passat “fosc” amb el franquisme i els diners “negres” que cobrava del partit “són un homenatge a la pell bruna d’aquestes persones”, ha insistit.

Contràriament al que apunten algunes veus, l’exdirigent de Plataforma x Catalunya no considera que la invitació de SOS Racisme per sigui cap provocació amb segones intencions. “Per què ho haurien de fer? Només perquè sóc racista i xenòfob? Les coses no van així, nois. Estem en una democràcia i als antidemòcrates se’ns ha de respectar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies