benegre.cat
Esports

Els càmeres se sumen a la vaga de TV3 enfocant senyors en comptes de ties bones a la grada durant el partit del Barça

La protesta de TV3 no té fronteres. L’equip tècnic encarregat de la retransmissió dels vuitens de final de la Champions League va tenir ahir diversos gestos de complicitat amb els treballadors de Televisió de Catalunya, en protestes per defensar unes condicions laborals “ja de per sí molt ajustades”. Així, els càmeres i realitzadors van dedicar-se a enfocar senyors amb bigoti i pares de família a les grades del City of Manchester Stadium, en comptes de les ja tradicionals ties despamanants que semblen actrius contractades. “És el clàssic pla recurs amb factor sorpresa. Arriba la mitja pard i quan t’esperes veure una rossa menjant pipes, pam! un avi amb el bocata”, explicaven sornegueres fonts sindicals de TV3.

L’acció de protesta, que alguns cercles titllen de “molt bèstia”, es va sumar al silenci de la redacció d’esports de la televisió catalana, que va decidir no narrar el partit. Tot i això, ha trascendit que el propi Bernat Soler va quedar al marge de la vaga, ja que ningú no el va avisar que només s’emetria el so ambient. Fonts de la redacció reconeixien que el periodista “estava tan motivat fent el partit que sabia greu dir-li que ningú el sentiria, la veritat” i que no volien “fer-lo sentir culpable” per haver viatjat a Manchester absurdament, a costa de la butxaca dels catalans.

El silenci de TV3, no obstant, va ser molt bon rebut a les xarxes socials. “És el que tenen les vagues de TV3, que de cop i volta te’n adones que potser Gerard és prescindible. Ja li passava quan jugava al Barça”, comentaven els usuaris.

Per la seva banda, la plantilla del blaugrana també va voler-se solidaritzar amb els treballadors de TV3, tot afluixant el ritme després del primer gol. El joc passiu només va veure’s interromput pel gol de Dani Alves, a qui molts companys ja titllen d’esquirol. Un dels altres protagonistes de la nit va ser el davanter xilè Alexis, desaparegut els 70 minuts que va ser sobre el terreny de joc i durament criticat pels companys. Fent un esforç sobrenatural per articular paraules de més de dues síl·labes, l’estrella culé, Leo Messi, va avisar que “Alexis a vegades pot despistar, però que ningú s’equiovqui. És dolent de collons, per això no li passo la pilota”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies