benegre.cat
Notícies

Facebook també comprarà la teva mare per acabar-ho de saber tot de tu

WhatsApp no és l’única adquisició estrella que Facebook ha executat aquesta setmana. A més dels vora 20.000 milions de dòlars pel servei de missatgeria, Facebook ha anunciat aquesta matinada una nova inversió multimilionària per fer-se amb els serveis de la teva mare, ja que “és la que millor et coneix”. El CEO de la xarxa social, Mark Zuckerberg, ha detallat que “podem saber què t’agrada, de què parles i amb qui. Però només la teva mare pot acabar-nos de dir allò que et farà nostre, mwahahahaha”. L’operació es farà efectiva en les properes hores per una xifra que no ha trascendit però que diverses fonts titllen “d’exageradament cara, com la teva comunió”.

Per la seva banda, la teva mare s’ha mostrat “molt satisfeta” de fitxar per Facebook i ha aprofitat per passar-t’ho per la cara, assegurant que “ara veuràs”, després de mesos d’haver-la titllat d’analfabeta digital. “Aviam si rius tant com quan et dic que el Word s’ha espatllat sol”, aclareix. La matriarca de la família reconeix que la feina arriba en un moment idoni “perquè la jubilació ja començava a fer-se pesada i així em sento útil i jove”.

A falta de definir si s’haurà de traslladar a Palo Alto, la teva mare començarà a participar en les reunions directives de Facebook, on explicarà els teus hàbits de masturbació quan eres un adolescent, qui t’agradava al cole i totes les teves vergonyes, entre altres informacions “absolutament trascendentals pel desenvolupament del negoci”.

Amb la compra de WhatsApp i el fitxatge de la teva mare, Facebook culmina una estratègia global per fotre’s a la teva vida “fins al fons”. Diversos analistes confirmen que aquest era el pla inicial de Zuckerberg: “És el que té no tenir una vida, que vols les dels altres”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies