benegre.cat
Notícies

Uns arqueòlegs troben neandertals contemporanis en la presentació del nou partit d’Alejo Vidal-Quadras

Nova troballa històrica per a la comunitat científica mundial. Un equip d’arqueòlegs catalans ha descobert una manada de neandertals contemporanis en la presentació de Vox, el nou partit d’Alejo Vidal-Quadras. Els investigadors creuen que aquests nous homínids podrien estar vius, “tot i que la nul·la activitat del seu cervell indiqui justament el contrari. És com si fossin més arcaics i primitius que els propis neandertals. Una cosa fins i tot més antiga i obsoleta que el Big Bang. No ho podem negar: ens tenen encuriosits i acollonits a parts iguals”, han confessat els responsables de la troballa.

Segons els primers anàlisis arqueològics, aquests neandertals del segle XXI “estan permanentment atrapats en el passat. És allò que es coneix com la triple negació: no han evolucionat, no en tenen ganes i –el pitjor de tot– no sembla que estiguin intel·lectualment preparats per poder-ho fer. Són nostàlgics del paleolític. El més modern que tenen són les seves banderes. I daten del 1939”.

L’ADN dels neandertals contemporanis apunta que aquesta subespècie podria ser una variant “encara més subdesenvolupada de l’Homo Popularis, que almenys ha après a robar i a fer veure que no ho ha fet. Van de mal en pitjor. Com si fugíssim de la misèria per instal·lar-nos en la carronya. Com si deixéssim d’anar a un centre de desintoxicació per posar Tele 5 i mirar La Voz Kids”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies