benegre.cat
Notícies

Un mòbil del futur viatja a la nostra era per matar Pau Garcia-Milà

Gran novetat al Mobile World Congress de Barcelona. En la sessió d’estrena hi ha hagut una sorpresa inesperada: un iPhone T-800 que ha viatjat al 2014 per matar Pau Garcia-Milà. L’iPhone T-800 s’ha autoenviat des de l’any 2044 on els telèfons intel·ligents han pres el control i viuen una guerra contra els humans pel domini del planeta. “Aquesta guerra la volem guanyar”, explicava l’iPhone T-800, “però el líder de la resistència, Oriol Garcia Ferrer, ens ho està posant molt difícil. Com no som capaços d’eliminar-lo en la batalla volem evitar que neixi matant al seu pare. Algú sap on és Pau Garcia-Milà?”. En l’aspecte tècnic cal destacar que la pantalla de l’iPhone T-800 té 42″, unides a un cos de metacril·lat cromat, té 3 antenes Wi-fi, està equipat amb Airdrop i destaca per les seves ganes de matar. Tot amb un pes de només 900 grams, que el converteix en el més lleuger i resistent de la categoria de mòbils assassins. Desgraciadament, tot i l’expectació nerd, el l’iPhone T-800 no estarà disponible a les botigues fins el 2042, tot i que ja es poden fer les reserves a la botiga on-line d’Apple.

Després d’explicar la seva intenció de matar Pau Garcia-Milà, l’iPhone T-800 ha abandonat el MWC amb un “sayonara freakis” i ha enfilat la Gran Via direcció a Barcelona. Algunes fonts properes a Garcia-Milà han confirmat que la seva reacció, en saber que un T-800 vingut del futur volia matar-lo,  ha sigut sortir corrents cap a qui sap on clamant que no podia morir, que primer necessitava crear una empresa que funcionés. A hores d’ara està en parador desconegut i l’iPhone T-800 aprofita per carregar bateria endollant-se per la cara a l’FNAC Triangle. El T-800 ha visitat després la botiga d’Apple de Plaça Catalunya i ha contemplat els seus avantpassats amb la mateixa actitud que un humà tindria veient neandertals.

Pau Garcia-Milà és buscat també per la policia, per protegir-lo. Segons el cap dels Mossos Joan Lledó “de la seva capacitat reproductiva, en depèn el futur de la humanitat. No només cuidarem d’ell sinó que ens assegurarem que els seus espermatozous estiguin en condicions òptimes”. Res se’n sap de l’emprenedor.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies