benegre.cat
Notícies

Científics afirmen que és impossible que segueixis tantes sèries

La comunitat científica ha volgut aigualir el teu discurs fanàtic assegurant que és “absolutament impossible” que estiguis al dia de tantes sèries, a jutjar pel que expliques als teus amics. Experts de la Universitat de Michigan, a Michigan, han publicat un estudi que exposa que “vas una mica de llest perquè, de ser cert, confondries tots els personatges. Al teu cap, Don Draper hauria salvat la illa de LOST, Tyrion Lannister treballaria a la policia científica de Nova York i Sheldon Cooper s’estaria a punt de casar amb Robin Scherbatsky”. Des d’aquesta posició, els científics volen cridar l’atenció sobre un consum desmesurat de sèries de factura nord-americana, que deixen molt malament les propostes televisives locals: “T’acostumes a veure a Walter White com a pare de família i, és clar, despres veus al Peris i sembla cutre”, coincideixen els homòlegs catalans.

Per altra banda, els entesos també han volgut avisar que el consum compulsiu de sèries té efectes molt negatius tant a la feina com a casa. En l’aspecte laboral, s’ha disparat el número de treballadors que beuen licors durant el matí, emulant una tradicional escena de Mad Men que els científics titllen de molt perillosa: “Amb el rotllet de la feina creativa, els whiskys van dobles. I si ets publicista encara perquè ja se sap, el problema és que els professors també s’hi tiren i passa el que passa”.

Una de les afeccions més greus de les sèries, però, passa de portes endins de casa. Segons els científics, vora el 30% de ruptures sentimentals tenen el seu origen en la diferència de ritmes i interès alhora de seguir una nova sèrie. “Sent sincers, a la teva nòvia no li interessa gaire Walking Dead i és normal que s’adormi”, asseguren tot indicant que “no et pots enfadar perquè a tu et passa el mateix amb Girls”. Tot i així, les desavinences acostumen a ser definitives malgrat l’esforç de molts amants. “He arribat a mirar un capítol dues vegades per no haver d’explicar que ja l’havia vist pel meu compte”, confessa un testimoni.

Més enllà de les dades, els científics s’han mostrat comprensius amb la teva dèria per dir que ho veus tot: “Passa el mateix amb els grups de música hipster, dius que ho escoltes tot però potser la banda que et diuen no existeix”. Els entesos accepten que “mirar sèries et faci més popular”, però et recomanen molt fort que “exploris altres vies per encaixar en el teu entorn social”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies