benegre.cat
Notícies

Els metges confirmen que Millet té més dura la cara que el fèmur

“Fèlix Millet és un cas extraordinari que està sorprenent a la ciència” explicava el Doctor Olmedo, cap de traumatologia de l’Hospital General de Granollers. Segons els doctors és perfectament normal que un home 78 anys tingui els òssos dèbils i se’ls trenqui amb una caiguda, “més encara ell que anava ben cucarra… cosa que sempre fa que caiguis de manera més estrepitosa”, segons Olmedo. El que és sorprenent, però, en el cas de Millet és que la seva cara no pateix l’efecte de la degradació que pateix la resta del cos. “Curiosament, sembla que la seva cara s’endureixi, és com una màscara de jugador de hockey. És d’un material pràcticament indestructible”, deia Olmedo. Millet ha superat tota classe de proves, segons explicava el doctor: “primer el vam llençar de boca des de la llitera alta, després des d’un primer pis, després li vam posar la cara sobre els fogons encesos i, finalment, 10 senyors que havien menjat espàrrecs li han fet pipí a la cara. Això ja no era cap prova, era per justicia. En qualsevol cas, ni una rascada, ni un blau, ni res… és indestructible”.

La cara de Millet ha sorprès tant que científics de la NASA han anunciat que visitaran Millet a l’hospital per estudiar el cas. “La NASA sempre està interessada en materials més resistents que poguem utilitzar en la fabricació de roba pels astronautes. Volen intentar emular la cara de Millet”, explicava Kevin McGardner, auxiliar administratiu nivell C3 a la seu de Houston. Per la seva banda, Fèlix Millet ha rebut el seu nou súperpoder amb desinterès. En declaracions exclussives, Millet deia “m’és igual això de la cara, la NASA o el que sigui… si volen alguna cosa de mi, fem un pacte que m’alliberi d’aquest marrón. Estic disposat a pagar una comissió del 3%… vaja el normal”. Millet feia aquestes declaracions mentre es colpejava el fèmur amb una gerra d’aigua: “que duri aquesta merda, que estic millor a l’hospital que a la presó…”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies