benegre.cat
Notícies

Creen unes ulleres de pasta que simulen que t’interessa el cinema d’autor sense que t’hagis de matricular a l’ESCAC

Nou pas endavant de la recerca universitària catalana. Un grup d’investigació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha creat les primeres ulleres de pasta que permetran simular que t’interessa el cinema d’autor sense que t’hagis de matricular a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Segons els seus creadors, l’invent permetrà als usuaris contemplar “pel·lícules hongareses d’entre guerres, amb subtítols en qualsevol llengua minoritària, mentre un petit dispositiu aconsella quins comentaris cinèfils s’han de dir a cau d’orella per impressionar la tia bona que s’asseu al costat”.

La posada al mercat d’aquest nou model ha desfermat una guerra sense precedents entre universitats. La direcció de l’ESCAC ha acusat la UPC de “voler lucrar-se a costa de cretins que només utilitzen el cinema per presumir. I això sempre ha estat matèria nostra. Ens estan fent competència deslleial”, han denunciat. Els professors del centre també han redactat un manifest conjunt en què expressen la seva preocupació pel futur de la titulació. “Aquests estudis només serveixen per parlar de cinema amb els clients del bar mentre es treballa de cambrer i per tenir més possibilitats de triomfar amb una noia. Si les ulleres ja s’encarreguen d’aquest últim punt, el futur de l’ESCAC és incert i, sobretot, innecessari”.

Des de l’altra banda, els enginyers que han creat aquestes revolucionàries ulleres han explicat que la seva única intenció és facilitar la vida de la gent. “Tothom hi surt guanyant. Els que fins ara estudiaven a l’ESCAC podran seguir pensant-se que són algú però mentre s’estalvien 5.000 euros per curs. I la resta de la humanitat podrà fer servir el cinema d’autor per aconseguir més sexe. Bé… en el cas dels alumnes i exalumnes de la UPC, per descobrir el sexe”.

Les noves ulleres de pasta que simulen que t’agrada el cinema d’autor es posaran a la venda a les sales de cinema de l’Heron City i en altres centres comercials on també hi van quillos universitaris a vendre droga. La UPC ha arribat a un acord amb l’Acadèmia del Cinema Català perquè, per la compra de tres ulleres, aquest perfil de client també pugui escriure una part del guió de la gala dels Premis Gaudí. “A l’Acadèmia han estat molt receptius amb la proposta. Total: millorar el que s’ha fet fins ara no hauria de ser gaire complicat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies