benegre.cat
Notícies

ERC anuncia el fitxatge de Puyol per les europees

Esquerra Republicana de Catalunya segueix la seva política d’expansió fitxant tot allò que es bellugui i els pugui fer créixer. Per aquest motiu, després de la roda de premsa on Carles Puyol ha anunciat que deixa el Barça, Oriol Junqueras ha trucat al capità blaugrana. Segons explicava Junqueras: “no ha estat gens difícil convèncer al Carles. Ell és un defensa, és català, és europeu, defensa els atacs de l’esquerra del rival i li agrada ser a les llistes de les convocatòries de tots els partits. Així és que li he preguntat ‘Carles, t’agradaria defensar l’esquerra catalana a Europa? Estàs convocat pel partit’. I ha dit que sí. L’important era fer servir les paraules clau”. Des de l’entorn de Puyol no s’ha confirmat ni desmentit res, només han dit que Puyol es tancarà al gimnàs per estar al màxim nivell per a una possible campanya electoral.

D’aquesta manera, ERC aconsegeuix un altre cop d’efecte en la seva carrera per convertir-se en el partit majoritari en les properes eleccions. Ahir s’anunciava el fitxatge d’Ernest Maragall, però el partit de Junqueras sembla que també negocia amb Joan Ignasi Elena i Toni Comín. “De fet”, afegia Junqueras “hem demanat preu per la seu del PSC al carrer Nicaragua. Estem interessats en comprar-la perquè volem que els nous membres d’ERC se sentin com a casa. I està clar que el PSC ja no necessita tant espai”. Mentrestant, Pere Navarro ha expressat la seva disconformitat amb el poder aglutinador d’ERC amb un breu “buaaaaa, buaaaaa, BUAAAA”. Ve a completar les queixes en què acusava de mala praxis als republicans per endur-se socialistes expulsats del PSC. Les declaracions de Navarro estan sent analitzades pel Col·legi de Psiquiatres de Barcelona perquè segons el psiquiatra Joan Batlle “fer fora algú i, quan marxa amb algú altre enrabiar-se perquè està amb aquest algú indica un comportament una mica malaltís. Vols algú a prop? Estima’l. El vols lluny? Deixa que faci la seva”. En llegir la nota dels psiquiatres, Navarro ha marxat donant una puntada de peu a la porta.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies