benegre.cat
Notícies

Detenen un Guàrdia Civil intentant posar droga a la bossa de Carme Forcadell perquè l'arrestin

L’ANC ha aconseguit abortar avui una nova estratagema per danyar-ne la imatge i proposar-ne la il·legalització. Un home, d’uns 42 anys ha estat atrapat in fraganti quan intentava introduïr un paquet de 200 grams de cocaïna amb virutes d’MDMA extra-crispy a la bossa de Carme Forcadell. “Jo era al metro anant a una reunió”, explicava Forcadell, “quan he notat uns moviments estranys rere meu… i m’he adonat del que passava”. La líder independentista s’ha posat a cridar, fet que ha motivat que la resta de passatgers immobilitzessin l’infractor fent una cadena humana en forma de rotllana. “Ha sigut tant maco això de la rotllana”, deia un els passatgers “que per un segon he pensat que ens posaríem a ballar sardanes. Però el moment era massa greu per posar-se a ballar. Encara que fos la dansa més maca de totes les danses que es fan i es desfan”.

Quan els Mossos han arribat al lloc dels fets han pogut identificar al subjecte. Ha resultat ser Carlos Velasco Ortihuela, un Guàrdia Civil de Lleó a qui, segons tots els indicis, havien demanat implicar Forcadell en algun assumpte tèrbol per desacreditar-la. Al Guàrdia Civil se li ha intervingut un pen-drive amb la carpeta “Plans contra l’ANC”. “La veritat, no han estat molt curosos”, explicava Pere Nadal, Mosso al càrrec de la investigació, “la carpeta estava plena d’arxius amb Powerpoints detallant cadascun dels passos per desacreditar l’ANC. El següent era filtrar videos de Vila d’Abadal. Uns videos de zoofília pedòfila, perquè ho feia amb ponis, que són menors. També hi havia fotomuntatges per demostrar que Montserrat Carulla és un llangardaix d’V”.

Per ara el Ministeri de l’Interior no s’ha pronunciat, l’únic que ha dit Jorge Fernández-Díaz és “se’m va aparèixer Déu a Las Vegas. Podem parlar d’això en lloc de les vostres foteses terrenals?”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies