benegre.cat
Notícies

Federalistes que no es coneixen entre ells es mengen la boca en el nou vídeo del PSC

La fal·lera per la darrera sensació d’Internet ha fet el salt a l’esfera política de la mà del PSC, que ha decidit emular el vídeo on 20 desconeguts es morregen davant la càmara amb el seu nou anunci de partit. La versió socialista del viral del moment encara federalistes que no s’havien vist mai abans i que, després d’unes mirades tímides, es mengen la boca amb una actitud que genera “excitació i alhora incomoditat, com la política d’esquerres”, segons els qui l’han vist. Fonts del partit admeten que “va ser molt complicat trobar 20 federalistes vius” i convence’ls que s’havien de fer un petó perquè “ja ho té això el federalista, és molt desconfiat amb els seus”.

Amb tot, la directiva del partit es mostra confiada que l’anunci els reconnectarà amb l’electorat: “Finalment hem entès el que el nostre votant vol: veure a Pere Navarro menjant-li la boca al Lucena”. El petó entre el líder del PSC i el portaveu és, en aquest sentit, un dels grans moments del vídeo.

La proposta socialista aprofita la tirada d’aquest nou fenòmen de vídeo a Internet, que va col·leccionant versions d’arreu del món a YouTube i que ja es considera l’hereu del Harlem Shake.

“Hem passat de fer el típic lip-dub a menjar-nos la boca amb desconeguts, sens dubte que Internet ens fa avançar com a societat”, apunten diversos especialistes sobre la xarxa, que a Catalunya es compten per milers.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies