benegre.cat
Esports

Pinto es nega a suplir Valdés perquè ja tenia els caps de setmana lligats amb els seus concerts

Problema gros a la porteria del Barça. El club blaugrana haurà d’afrontar la recta final de la temporada sense Víctor Valdés i, molt probablement, sense José Manuel Pinto. El porter suplent de l’equip ha fet saber a la junta directiva que es nega a suplir Valdés perquè els propers caps de setmana ja els tenia reservats per organitzar diversos concerts amb la seva productora musical, Wahin Makinaciones. “Em sap greu, però no em va bé. Jo tenia apuntat que jugaria la final de Copa i llestos. El que no puc permetre’m és deixar la meva feina per anar a fer uns partidets amb els amics. Crec que qualsevol persona responsable faria el mateix”.

Tot i la sorpresa que ha causat la renúncia de Pinto –el Barça es juga la Copa, la Lliga i la Champions en els propers partits–, el futbolista andalús està convençut que la seva decisió no hauria de provocar cap problema a l’equip. “Què passa? Que ara m’he fet bo de cop i volta? Que tota la temporada depèn de mi? Molt típic dels tribunerus del Barça… Sempre m’heu dit que jo només servia per donar consells a Messi i fer bromes al vestidor, no? Doncs a veure qui és el que riu ara”, ha deixat anar amb un to més àcid que una digestió de Montserrat Caballé.

Les declaracions de l’actual porter suplent han indignat els responsables de la parcel·la esportiva del club, que l’han acusat de “cobrar com la resta de jugadors tot i jugar només 10 partits per temporada. Bé… no sé de què ens estranyem. Tots sabem don ve”, ha etzibat Josep Maria Bartomeu. Visiblement irritat, el president del Barça ha assegurat que ja s’ha posat en contacte amb la Shakira perquè ella sigui la portera de l’equip en aquest tram final de competició. “És el recanvi natural de Pinto. També té una productora musical i ens consta també s’entén molt bé amb l’eix de la defensa. A més, no ens enganyem: fer-ho millor que Pinto tampoc és tan difícil”.

L’enrenou a la porteria del Barça també ha arribat fins al govern espanyol. L’executiu de Mariano Rajoy creu que la lesió de Víctor Valdés és “una altra excusa victimista del sobiranisme català per intentar tapar la mort d’Adolfo Suárez. Aquests són capoaços d’inventar-se qualsevol història per quedar com els més perjudicats”, ha afirmat Rajoy. El president espanyol també ha aprofitat l’ocasió per fer una mica de burla sobre la polèmica entre el Barça i José Manuel Pinto.  “Tal com han anat les coses, em pregunto si també li cediran el Camp Nou, igual que van fer amb l’ANC, perquè hi pugui muntar un dels seus concerts”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies