benegre.cat
Notícies

Rouco Varela proposa una nova guerra civil perquè Espanya recuperi “la pau perduda durant la democràcia”

L’expresident de la Conferencia Episcopal Española, Antonio María Rouco Varela, ha aprofitat la seva presència al funeral d’Estat en memòria d’Adolfo Suárez per proposar una nova guerra civil que permeti a Espanya recuperar “la pau perduda durant la democràcia”. L’actual arquebisbe de Madrid creu que “un conflicte bèl·lic de grans dimensions seria la millor solució per fer net i començar altre cop des de zero. La pau es valora més si arriba després d’una guerra. És com la calma després d’una tempesta. Com l’abraçada d’un nen després d’una ejaculació”.

La primera acció de Rouco ha estat adreçar-se als catòlics espanyols per recordar-los que “no han de tenir por d’agafar les armes. A Espanya, fer la guerra és una cosa molt cristiana. Només cal veure el paper de l’Església entre el 36 i el 39”. A més, al seu entendre, “una guerra civil aproparia els creients a Jesucrist. Concretament, a la seva mateixa època, ja que el país tornaria a estar 2.000 anys enrere”.

Sobre el procés sobiranista català, l’arquebisbe de Madrid ha assegurat que, “si Espanya s’ha de trencar, que sigui per la força de les armes. Una secessió pacífica a través de les urnes quedaria massa de mariques”. En aquesta línia, també ha reafirmat que el dret a decidir “és una fal·làcia. O és que els jueus i els romans li van preguntar a Jesucrist si volia morir crucificat? I no dic que haguem de fer el mateix amb els catalans, eh. Tot el contrari: malgastar tanta fusta del bosc per construir les seves creus seria tot un pecat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies