benegre.cat
Esports

El Barça intentarà que la sanció de la FIFA afecti als cedits per no haver de recuperar Bojan

El Futbol Club Barcelona no donarà el seu braç a tòrcer davant la FIFA, després que el màxim organisme futbolístic hagi prohibit al club fitxar nous jugadors durant la propera temporada esportiva. La sanció força al club blaugrana a plantejar la incoporació de jugadors cedits, el que es vol evitar a tota costa: “Exigirem al TAS que ens ho veti, volem estar totalment segurs que no podem repescar Bojan”, expliquen veus properes a la junta directiva. “Una cosa és no poder fitxar, d’acord, millor no cremar milions com cada any. Però l’altra és haver de recuperar paquets que havíem aconseguit col·locar a l’estranger, per aquí no hi passem”, reconeixen.

Tot i la posició constructiva que ha adoptat la junta directiva del Barça, el cert és que ningú entén la sanció per un assumpte -la contractació de menors- habitual en el futbol professional: “Ara hi cauen que a La Masia juguen nens?” es pregunten els directius. En el cas dels jugadors coreans, la situació crea especial perplexitat: “Treure profit econòmic de menors asiàtics… ui sí, quina novetat”, relaten.

Una de les conseqüències positives que pot tenir la sanció de la FIFA, però, és que es podria frustrar la marxa de Víctor Valdés. Retenir el porter blaugrana -que tenia mig peu al Mònaco- és l’única garantia que es té per aguantar la propera temporada. “Vista la connexió Pinto – Mascherano amb els peus, veiem possible baixar a Segona Divisió només amb auto-gols”, avisen preocupats membres del cos tècnic.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies