benegre.cat
Entrevistes

Julio Iglesias: "també em faré dretes les dones d'una Catalunya independent"

julioVostè té fama de fucker.

La fama és una cosa que t’atribueixen però que potser no és veritat. Estem parlant de fets.

Per què li agrada tant el sexe?

La pregunta correcta no és aquesta. La pregunta és “per què a la resta d’homes no els agrada tant com a mi?”.

Vol dir que la resta d’homes no voldrien ser tan fuckers com vostè?

No, en absolut. Vull dir que no en tenen l’ocasió perquè no són jo. I com que no en tenen l’ocasió, s’autoconvencen que el sexe pot ser un luxe, una cosa de tant en tant. No, no, no. Cada dia. Diverses vegades. Amb tantes dones com sigui possible.

Caram…

Sap el carpe diem? Jo sóc més de carpe follem. Tot el que no follem avui, ja no ho follarem demà. Perquè el sexe de demà és el de demà. El d’avui és el d’avui. M’explico?

Clarament. I quin és el seu truc?

La fama.

Ha dit que són més importants els fets.

Primer la fama. Després venen els fets. Abans del meu primer concert vaig contractar 5 noies amb tot el que tenia estalviat perquè es posessin entre el públic i parlessin de mi dient que s’havien ficat al llit amb mi i que era espectacular. Que tenia una eina percutora digna d’una petroliera… i coses així. Les dones quan parlen de sexe entre elles són tan grolleres com nosaltres. Aleshores va començar a córrer el bulo, moltes noies es van interessar per mi… i vaig convertir la fama en fets. Weaaah.

Vostè és un declarat votant del PP. Què en pensa de la independència de Catalunya?

No hi estic a favor, evidentment. Però també puc assegurar que no discriminaré les dones catalanes si Catalunya s’independitza. En una eventual Catalunya independent, me les faré dretes igual. Aquí hi ha Julio per totes.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies