benegre.cat
Notícies

La FIFA prohibeix al Barça contractar obrers per la reforma del Camp Nou i obliga als directius a fer-la ells

Nou revés de la FIFA a la directiva del Futbol Club Barcelona. Si fa uns dies prohibia al club fitxar jugadors fins a l’estiu de 2015, ara els han prohibit contractar obrers per a la reforma del Camp Nou. Per aquest motiu, Joseph Blatter ha emplaçat a Bartomeu i la seva junta a “arremangar-se i fer les obres ells mateixos, maó a maó”. El motiu de la suspensió és que, durant l’acondicionament dels lavabos de l’estadi fet durant la temporada 2011-2012, es van contractar obrers de fora de la Unió Europea sense que això es notifiqués a la Unió d’Obrers Europeus Federats, la UOFA. Segons la normativa de la UOFA hi pot haver un màxim de 3 obrers extracomunitaris en les reformes que efectuïn els clubs europeus. En el cas del Barça hi havia 18 treballadors de fora del tractat Schengen, fet que deriva en una greu violació de la normativa de la UOFA.

“Fins ara no ho havíem notificat”, explicava Blatter “perquè confiavem que el Barça no faria cap obra i la sanció podia prescriure sense necessita de fer-se pública”. Però ara que els socis han decidit que volen fer obres al Camp Nou, la FIFA s’ha vist en la necessitat d’airejar les irregularitats. “Miri”, deia Blatter “ja sé que això de pagar els obrers sens Iva i totes aquestes coses… a Espanya són molt normals. Però a Europa en prenem molt seriosament la normativa i ara els toca llepar”. La FIFA ha negat que hi hagi una cacera contra el Barça i Blatter ha insistit que “és bona idea que els directius es posin a treballar, que la gent els vegi suar, que la gent els vegi posant formigó i anivellant rajoles. És una directiva que sempre ha estat massa distant… potser això els anirà bé i tot“. Des del seu despatx al Santiago Bernabéu, Florentino Pérez ha seguit les notícies amb satisfacció tot murmurant “novells…”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies